Nazilli'de İş Yeri Açılışı

Nazilli'de gıda üzerine bir iş yeri daha açıldı

Nazilli'de İş Yeri Açılışı
Nazilli'de gıda üzerine bir iş yeri daha açıldı. Açılışa Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç, Ticaret Odası Meclis Başkanı Enese Öğünçlü, Siyasi Parti Temsilcileri, Banka Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Nazilli'ye yeni bir İş yeri kazandıran iki kardeş olan Nafiz ve Selim Yavuz yaptığı konuşmasında; "Amacımız Nazilli'ye hizmet vermektir. Temiz ve sağlıklı yemeklerimizle Nazilli Halkına beğenilecek bir hizmet vereceğiz. 20 yıllık deneyimimizi iş yerimizde verdiğimiz hizmetle göstereceğiz" dedi.
Uzun Çarşı girişi, Yapı Kredi Bankası yanında yapılan 'Onur Ocakbaşı' lokantasının büyük bir katılımla gerçekleştirilen açılışını Kaymakam Caner Yıldız, Başkan Haluk Alıcık, Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç ve İş yeri sahibi Selim Yavuz yaptı.
Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız yaptığı konuşmasında; "Gelişen ve büyüyen bir şehiriz yeni iş yerlerine ve lokantalara ihtiyaç her geçen gün artıyor. İş yerimizin Nazilli'ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise yaptığı kısa açılış konuşmasında Nazilli'nin ekonomisinin her geçen gün daha da ileriye doğru gittiğini ifade ederek "Bugün burada yaptığımız açılışla Nazilli'mize yeni bir işyeri kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Her geçen gün sınırları genişleyen Nazilli'mizde daha çok işyerinin açılacağına inancım tamdır. Açtığımız işyerinin Ustamıza ve Nazilli'ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Açılışın ardından işyeri sahipleri Selim ve Nafiz Yavuz, açılışa katılan tüm davetlilere pilav üstü tavuk ikramında bulundu.