Mazlum Der'den İsrail'e suç duyurusu

Mazlum Der üyesi bir grup, İsrailli yetkililer hakkında İstanbul Adliyesi'nde suç duyurusunda bulundu. Grubun arasında yer alan bir kadın, İsrail'den

  Mazlum Der üyesi bir grup , İsrailli yetkililer hakkında İstanbul Adliyesi ' nde suç duyurusunda bulundu . Grubun arasında yer alan bir kadın , İsrail ' den yeni şehit haberinin geldiğinin duyulması üzerine sinir krizi geçirdi .

Sultanahmet ' teki İstanbul Adliyesi önünde toplanan Mazlum Der üyesi yaklaşık 30 kişilik grup , insani yardım gemilerine saldırılarından dolayı İsrailli yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu . ' Filistin halkı yalnız değildir ' yazılı pankart açan grup adına Mazlum Der İstanbul Şube Başkanı Murat Özer yaptı . İsrail ' i kınayan Özer , İsrailli yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirtti .

Bu arada , grubun arasında bulunan ve bir kadın , İsrail ' den yeni bir şehit haberinin daha geldiğinin söylenmesi üzerine ağlamaya başladı . Sinir krizi geçiren kadını grubun diğer üyeleri sakinleştirmeye çalıştı .