İş Yatırım 9. şubesini Bursa'da açtı

Türkiye sermaye piyasanın öncü kuruluşlarından İş Yatırım, dokuzuncu şubesini Bursa'da açtı.

Kuruluşun Bursa şubesi Atatürk Caddesi'nde

Türkiye sermaye piyasanın öncü kuruluşlarından İş Yatırım, dokuzuncu şubesini Bursa'da açtı.

Kuruluşun Bursa şubesi Atatürk Caddesi'nde törenle açıldı. Açılışa İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince ve Bursa'nı önde gelen iş adamları katıldı. Şubelerle büyümeyi kendine ilke edinen İş Yatırım'ın İstanbul Akaretler, Kalamış, Yeniköy, Yeşilköy, Maslak ve Levent şubelerinin yanı sıra Ankara ve İzmir'de de birer şubesi bulunuyor. İş Yatırım'ın ayrıca, İstanbul Suadiye'de ve Kazakistan Almaata'da birer irtibat bürosu bulunuyor.

İş Yatırım Genel Müdürü İlhami Koç, yeni şubenin hizmete girmesiyle ilgili yaptığı açıklamada kuruluşun sıhhatli ve istikrarlı finansal büyümenin yanı sıra coğrafi olarak da genişlemesini başarıyla devam ettirdiğini dile getirdi. Yatırım şirketinin artan müşteri portföyünün ortaya çıkardığı ihtiyaca cevap verebilmek ve müşteriye daha yakın olabilmek amacıyla açtığı yeni şubesinin yeni bir basamak olacağını kaydeden Koç, sözlerine şöyle devam etti:

"Son yedi yıldır kesintisiz bir şekilde İMKB Hisse Senetleri Piyasası'nda, kuruluşundan bu yana geçen beş yıllık süreçte de Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda işlem hacmi liderliğini elinde bulunduran bir kurumuz. Son yıllarda Türkiye'de en fazla sayıda ve hacimde halka arz işlemine konsorsiyum lideri olarak aracılık yaptık. 2007 yılında halka açıldık ve borsada işlem gören tek aracı kurum olarak sektörümüzü borsada başarıyla temsil etmenin kıvancını taşıyoruz. Ulusal piyasalarda olduğu kadar uluslararası piyasalarda da yatırımcılara sunduğumuz hizmetlerle sektörümüzün uluslararası ölçekte de etkin kuruluşu durumundayız. Şimdi bu birikimi, İş Yatırım'ın ürün ve hizmet kalitesini, yeni şubemizle Bursa ve bölgesindeki yatırımcılarımızın hizmetine sunuyoruz."

İş Yatırım Bursa Şube Müdürü Uğur Pekcan da Bursa'nın coğrafi konumunun yanı sıra güçlü sanayisine bağlı olarak yaratmış olduğu katma değer ve istihdam açısından ülke ekonomisi için tartışılamayacak bir konuma sahip olduğunu belirterek, "Bu güçlü konumuyla sermaye piyasaları için de büyük önem taşıyan Bursa'da olmaktan mutluyuz" dedi. Bursa ve çevre illerdeki yatırımcıların, İş Yatırım aracılığı ile dünya borsalarına erişerek yatırımlarını değerlendirme imkanı bulacaklarını kaydeden Pekcan, "Yeni şubemizde, bireysel ve kurumsal yatırımcılara, geleneksel alım-satım aracılığının yanı sıra yatırım danışmanlığı hizmeti de sunacağız." dedi.