Gül Çorum Ve Yozgat'a Gidecek Ankara

-GÜL ÇORUM VE YOZGAT'A GİDECEK ANKARA (A.A) - 02.06.2010 - CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL, ÇORUM VE YOZGAT'A GİDECEK.  CUMHURBAŞKANLIĞI BASIN MERKEZİNDEN

 

-GÜL ÇORUM VE YOZGAT ' A GİDECEK

ANKARA ( A . A ) - 02 . 06 . 2010 - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , Çorum ve Yozgat ' a gidecek .

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre , Cumhurbaşkanı Gül , yarın Çorum ' u , 4 Haziran 2010 Cuma günü de Yozgat ' ı ziyaret edecek .

Gül , yarın ilk olarak Çorum ' un Boğazkale ilçesinde Yazılıkaya , Hattuşa ve Alacahöyük Ören yerlerinde incelemelerde bulunacak . Çorum Valiliği , Garnizon Komutanlığı , Belediye Başkanlığı ve Hitit Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek olan Gül , Organize Sanayi Bölgesi ' nde çeşitli fabrikaları gezecek .

İlin önde gelenleri , iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Gül , gece Çorum ' da konaklayacak .

Cumhurbaşkanı Gül , 4 Haziran Cuma günü Çorum ' dan Yozgat ' a geçerek , Valilik ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek . Gül daha sonra , ilin önde gelenleri , iş adamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri öğle yemeği yiyecek .

Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü ' nde incelemelerde bulunacak Gül , Garnizon Komutanlığını ziyaret ettikten sonra Ankara ' ya dönecek .

02 . 06 . 2010 11 : 12 : 38