Demirören, Quaresma'yı getirecek!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Ricardo Quaresma'nın transferini bitirmek için bizzat harekete geçti. Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, İspanya'da...

 

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören , Ricardo Quaresma ' nın transferini bitirmek için bizzat harekete geçti . Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu , İspanya ' da Portekizli yıldızın menajerleriyle görüşerek son noktayı koyacak .

Şayet temaslar olumlu sonuçlanırsa Başkan Yıldırım Demirören , Madrid ' e giderek Quaresma ile bir araya gelecek ve nihai kararı verecek . Siyah-Beyazlılar daha önce İtalyan temsilcisi İnter ' le prensipte uzlaşmış , iş Quaresma ' nın ikna edilmesine kalmıştı . Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren ise Quaresma ' nın transferinin bu kadar sürüncemede kalmasıyla ilgili olarak şunları söyledi : " Görüşmelerin uzaması , oyuncunun farklı beklentileri olabileceği anlamına gelebilir . Sadece fiyat artırarak oyuncuyu getirmek de çok doğru değil . Takımdaki dengeleri göz önünde bulundurmak zorundayız . " Yıldız oyuncunun Beşiktaş ' a gelmek istememesinde şu etkenlerin önemli rol oynadığı öğrenildi : İnter ' in yeni çalıştırıcısının belli olmaması , Beşiktaş ' ın başındaki teknik adamı tanımaması ve Siyah-Beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi ' nde oynamaması .
Denizlispor Yusuf şimşek ' i istiyor
Bank Asya 1 . Lig ' de mücadele edecek Denizlispor ' un başkanı Ali İpek , eski oyuncuları Beşiktaşlı Yusuf ' un Yeşil-Siyahlılara antrenör futbolcu olarak gelmesinin söz konusu olduğunu belirtti . Yusuf ' la bu konuyu görüştüğünü belirten İpek , tecrübeli ismin buna sıcak baktığını kaydetti .

Zaman