Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Gazze'ye gemilerle insani yardım götüren sivil unsurların İsrail tarafından askeri güç kullanılarak engellenmesi ve yardım ekibinde bulunanlardan g

Gazze'ye gemilerle insani yardım götüren sivil unsurların İsrail tarafından askeri güç kullanılarak engellenmesi ve yardım ekibinde bulunanlardan gözaltına alınanlar ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Birleştirilen Ergenekon davasında sanıkların yargılanmasına devam edilecek. Bugünkü duruşmada tutuklu sanık emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün tedavi gördüğü hastaneden video konferans yöntemiyle ifadesinin alınması bekleniyor. (09.00)

Türk Telekom, Tepe Güvenlik ile birlikte , 'Ev Gibisi Yok' konsepti altında hayata geçireceği projenin detaylarını basın toplantısıyla açıklayacak. (09.30)

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) bünyesinde faaliyet yürüten Türk-Amerikan İş Konseyi (TAİK), Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Alparslan Korkmaz onuruna öğle yemeği verecek. (12.00)

AB-Batı Balkanlar Yüksek Düzeyli toplantısı Bosna Hersek'te yapılacak. Toplantıya Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da katılacak.

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından 2009 yılında desteklenerek tamamlanan 89 projenin toplu açılışı ve 2010 yılında desteklenecek projelerin Adana'da yapılacak duyuru törenlerine katılacak. (15.00)

Çipli pasaport dönemi başladı...

Avrupa Birliği ( AB)' nin Türklere vize kolaylığı için istediği çipli pasaportlar tamamlanarak bugünden itibaren yürürlüğe girdi. Çipli pasaport için, Emniyet Pasaport Şubeleri ile Konsolosluklardan başvurulabilecek. Kişi'ye ait bilgilerin yer aldığı çipli pasaportlar bundan böyle vatandaşların adreslerine teslim edilecek.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Ufuk Söylemez, partisinin Eskişehir il kongresine katılacak.

İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret edecek.(10.00)

Beko basketbol ligi play-off final serisi 6. maçında Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen karşı karşıya gelecek. (20.00)