CHP'nin Giresun'da teşkilat oluşumları

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, Giresun'da teşkilat bulunmayan ilçe ve beldelerde örgüt oluşturma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

CHP'nin 22

  CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş , Giresun ' da teşkilat bulunmayan ilçe ve beldelerde örgüt oluşturma çalışmalarının sürdüğünü söyledi .

CHP ' nin 22 Mayıs ' ta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu ' nda Kemal Kılıçdaroğlu ' nun genel başkan seçildiğini hatırlatan Gezmiş , partilerinde başlayan değişim rüzgarından Giresun ' un da olumlu etkilendiğini ifade etti . 22 Mayıs-2 Haziran döneminde partilerine üye olan kişi sayısının bine yaklaştığını ifade eden Gezmiş , " Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile Türkiye genelinde partimize olan ilgi Giresun ' da da kendisi hissettiriyor . İnsanlar adeta akın akın partimize üye olmaya geliyor . Üye kayıtlarını artık toplu törenlerle yapar hale geldik . Toplu üye kayıt törenlerimiz adeta şölen va bayram havasında gerçekleşmekte . Genel kurul ile bugün arasında bulunan zaman içerisinde partimize üye olan kişi sayısı bine yaklaştı . Bu sayı hergeçen gün katlanarak artmakta . Giresun halkının partimize olan ilgileri bizleri mutlu etmekte . Gelecek olan seçimde CHP ' nin tek başına iktidar olacağı yönünde umutlarımızı artırmaktadır . " dedi .

Giresun ' da teşkilat bulunmayan ilçe ve beldelerde örgüt oluşturma çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Gezmiş , " Teşkilatlarımız bulunmayan ilçe ve beldelerde örgütlerimizi yeniden canlandırıyoruz . Alucra , Çamoluk ve Doğankent ilçelerimiz ile Görele Çavuşlu , Keşap Karabulduk , Espiye Soğukpınar ve Giresun Merkez Duroğlu beldelerinde teşkilatlarımız yeniden oluşturuluyor . Buralarda yıllardır CHP teşkilatları bulunmuyordu . Yıllar sonra bu ilçe ve beldelerde CHP teşkilatları yeniden hayat buluyor . Teşkilatların oluşumu çalışmalarımız hızla sürüyor . Kısa zamanda da tamamlayıp , güçlü teşkilat yapıları oluşturulacak . Ardından da CHP ' nin iktidara gelmesi noktasında faaliyete başlayacaklar . " diye konuştu .

Ayıca Gezmiş , Giresun ' da ilçe ve belde gezilerini de sürdürdüklerini , buralarda kendilerine olan ilgiden çok memnun olduklarını sözlerine ekledi .