Canım Ailem dağılıyor!

İki sezondur atv ekranlarında yayınlanan dizinin final bölümünün yayınlanacağı tarih belli oldu...

Canım Ailem dağılıyor!
 
atv ekranlarında iki sezondur yayınlanan ' Canım Ailem ' dizisi 9 Haziran ' da yayınlanacak olan 63 . bö ; lü ; mü ; yle final yapacak . Son bö ; lü ; mler iç ; in kamera karşısına geç ; en ekip , son derece duygusal anlar yaşıyor . Meliha karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu , ' Ç ; ok gü ; zel bir dö ; nem geç ; irdik . Finalimizi seviyorum ç ; ü ; nkü ; sü ; rprizi beklenmeyende saklı ' derken ; Feride karakteriyle ekrana gelen Ezgi Mola , ekip olarak birbirlerine ç ; ok alıştıklarını ve dizinin bitecek olmasının kendilerini hü ; zü ; nlendirdiğini ifade etti . Oyuncu sö ; zlerini şö ; yle sü ; rdü ; rdü ; : ' O kadar gü ; zel bir ekip olduk ki . ' Bizimkiler ' gibi bu iş sorunsuz 15 yıl giderdi . '

GERÇ ; EKTEN AİLEYDİK

Eda karakterini canlandıran Deniz Denker ise ' Sette aile gibiydik . Biz gerç ; ekten ' Canım Ailem ' dik . Hayal ettiğimiz değil , beklediğimiz final oldu . Ç ; ok da gü ; zel bir sü ; rprizi var ' dedi .
' Ç ; ekimler sırasında gerç ; ek bir aile olmuştuk . Canım ailemiz dağılıyor ' diyen oyuncular şu gü ; nlerde bir hayli duygusal ve hü ; zü ; nlü ; anlar yaşıyor .


Mynet