Bucaspor'da Transfer Çalışmaları

-BUCASPOR'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI -BASIN SÖZCÜSÜ ÜSTÜNDAĞ: 'BILICA'YI TRANSFER ETMEK İÇİN FENERBAHÇE'DEN TALEBİMİZ OLACAK' İZMİR (A.A) - 02.06.2010-B

 

-BUCASPOR ' DA TRANSFER ÇALIŞMALARI

-BASIN SÖZCÜSÜ ÜSTÜNDAĞ :

' BILICA ' YI TRANSFER ETMEK İÇİN FENERBAHÇE ' DEN

TALEBİMİZ OLACAK '

İZMİR ( A . A ) - 02 . 06 . 2010 - Turkcell Süper Lig ekiplerinden Bucaspor ' da , basın sözcüsü Şeref Üstündağ , Bilica ' nın transferi için Fenerbahçe ile görüşeceklerini bildirdi .

Üstündağ , AA muhabirine yaptığı açıklamada , yeni sezon için çalışmalara devam ettiklerini , Sivassporlu Musa Aydın ile bir görüşme yapacaklarını , onun dışında Gençlerbirliği ' nden Tozo ' nun menajerini İzmir ' e davet ettiklerini söyledi .

Yurt dışında da futbolcu arayışlarının devam ettiğini kaydeden Üstündağ , ' Bu konuda hocalarımızın çalışmaları var . Dünya Kupası ' nda milli takımlarının kadrolarında bulunan oyuncularla görüşmelerimiz olacak . İsimleri gizli tutuyoruz . Bütçemiz doğrultusunda en iyi transferleri yapacağız . Bilica ' yı transfer etmek için Fenerbahçe ' den talebimiz olacak . Onların yeni sezon oluşumu nasıl olacak , Bilica ' nın durumu ne olacak , bilmiyoruz . Bülent hocamız daha önce kendisiyle çalıştı . Bu konuda kendisi yetkili ve Bilica ile irtibata geçecek ' diye konuştu .

( ALK-BAH-GKH )

02 . 06 . 2010 15 : 03 : 53