Bağbaşı Yerleşkesinde Uçurtma Şenliği

Ahi Evran Ünversitesi 4. geleneksel bahar şenliği kapsamında Bağbaşı yerleşkesinde düzenlediği uçurtma şenliğinde üniversite öğrencileri gönüllerince eğlendi.

Bağbaşı Yerleşkesinde Uçurtma Şenliği
Şenlikler kapsamında düzenlenen 1. Uçurtma Şenliği üniversitenin yeni yerleşkesi olan Bağbaşı'nda gerçekleştirildi. 1.Uçurtma Şenliğine birçok öğrenci ve öğretim elemanı katıldı. Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman'ın da katıldığı 'Uçurtma Şenliği'nde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Rektör Salman, şenliğe katılan yüzlerce öğrenciye Bağbaşı Yerleşkesi'ni anlatarak, 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında Fen Edebiyat Fakültesi ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun bu yerleşkeye taşınacağını müjdeledi.
Fen Edebiyat Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Kapalı Spor Salonu inşaatlarının tamamlanmak üzere olduğunu anlatan Rektör Salman, ayrıca Yeni Yerleşke alanında eğitim-öğretim görecek olan öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın mağdur olmamaları amacıyla acilen merkezi kafeterya, Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı binalarının yapılacağını kaydetti.
Ahi Evran Üniversitesi'nin ilkini gerçekleştirdiği Uçurtma Şenliği, Bağbaşı Yerleşkesini adeta süsledi. Onlarca Rengarenk uçurtmaların gökyüzünü renklendirdiği anlar, öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı. Öğrenciler gönüllerince eğlendiği şenliğe gece geç saatlere kadar süren konserlerle devam edecekler.