Ağrı'da temel tasarım sergisi açıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği 1. sınıf öğrencilerinin iki dönem boyunca temel tasarım dersinde yaptıkları çalışm

  Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği 1 . sınıf öğrencilerinin iki dönem boyunca temel tasarım dersinde yaptıkları çalışmalar sergilendi .

Ağrı İbrahim Üniversitesi Eğitim Fakültesi D Blok katındaki serginin açılışına Rektör Prof . Dr . İrfan Arslan , öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı . İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Fuat Ayık yönetiminde üretilen resimler 5 gün boyunca sergilenecek . Sergi ile hem sosyal aktivitelerin artacağını hem de öğrencilerin hayata bakışı ve okula karşı sevgisinin artacağını belirten Fuat Ayık , " Bu çalışma hem onların bireysel ve gurup çalışmasının artmasına motivasyon sağlayacak hem de öğretmenler ile öğrencileri okul arasındaki kaynaşma daha da artacaktır . Çalışmada emeği geçen herkesi kutluyorum . " diye konuştu .