Podolski suçu kendinde buldu

Almanya'nın Sırbistan ile oynadığı maçta penaltı vuruşunu kaçıran Alman oyuncu Podolski, kaçan penaltı için kendini aptal gibi hissetiğini söyledi.

Podolski suçu kendinde buldu
  Almanya ' nın Sırbistan ' a 1-0 yenildiği maç ; ın 60 . dakikasında bir penaltı vuruşundan yararlanamayan Lukas Podolski , maç ; ın ardından ilginç ; aç ; ıklamalarda bulundu .

Genç ; oyuncu , basın mensuplarına yaptığı aç ; ıklamada ' Elbette bu sonuç ; bizi hayal kırıklığına uğrattı . Eğer o penaltıyı gole ç ; evirebilseydim sonuç ; bambaşka olacaktı . İyi bir penaltı attığımı dü ; şü ; nü ; yorum ancak kaleci kurtarmayı başardı . Bö ; yle bir fırsatı harcadığım iç ; in kendimi bir aptal gibi hissediyorum . Avustralya maç ; ında elimize geç ; en fırsatları değerlendirebilmiştik . Bugü ; n de pek ç ; ok gol pozisyonuna girdik ancak sonuç ; alamadık . Artık tü ; m kadro Gana maç ; ını dü ; şü ; nü ; yor . Bir ü ; st tura ç ; ıkacağımıza eminim ' ifadelerini kullandı .

Bundesliga ekiplerinden Kö ; ln ' de oynayan Podolski , 4-0 kazandıkları Avustralya maç ; ında bir gol atmayı başarmıştı . 25 yaşındaki oyuncu , Castrol Rankings sisteminde 507 puanla 759 . sırada yer alıyor .

Kaynak : Goal