Orhan Baba'nın 'Süper' siniri

Ajda Pekkan'ın konserinde kendisine yaptığı harekete sert tepki gösteren Orhan Gencebay'ın Süperstar'a olan öfkesi dinmiyor.

 
Ajda Pekkan ' ın konserinde kendisine yaptığı harekete sert tepki gösteren Orhan Gencebay ' ın Süperstar ' a olan öfkesi dinmiyor .
Konserinde parmağı kırık olan Orhan Gencebay’a esprili bir şekilde takılarak “”Sizinle bir ‘Kaderimin Oyunu’ attırmak isterdim ama parmağınızı incitmişsiniz , söyleyemiyoruz . Geçmiş olsun” diyen Ajda Pekkan Gencebay’ı yine kızdırdı .
GÖNLÜNÜ ALIRIM

Bugün gazetesine yaptığı açıklamada , Ajda Pekkan’ın bu davranışı için “Ajda Hanım’ın yaptığı çok çirkindi” diyen Orhan Gencebay’a yanıt geldi . Ajda Pekkan Gencebay’ın sitemine karşılık aralarında bir sorun olmadığını belirterek , “Aramızda şu anda hiçbir sorun yok . Konserde düet yapılmayacaktı . Orhan Bey bağlama çalacaktı elindeki rahatsızlıktan dolayı bunu da kendisine soramadım . Ben bu konulardan çok uzağım . Orhan Bey yanlış hissetmiş , kırılmış olabilir . En kısa zamanda yemeğe çıkar gönlünü alırım” dedi .

SİNİRİ GEÇMEDİ

Gencebay ise Ajda Pekkan’dan gelen yemek teklifiyle ilgili şunları söyledi : “Kimsenin yemeğine ihtiyacım yok . ‘Parmağınızı incitmişsiniz , söyleyemiyoruz’ sözü hiç hoş değildi . Parmak incitilince ses mi kısılıyor? Beni başkalarıyla karıştırmasınlar . Böyle bir şey söz konusu bile olamaz . ” diyerek cevap verdi .

HABER : Okan IŞIK


Akşam