Müller'den kırmızı kart yorumu

Almanya'nın genç yıldızı Tomas Müller, Sırbistan maçında kırmızı kart gören takım arkadaşı Miroslav Klose'ye sahip çıktı.

Müller'den kırmızı kart yorumu
  2010 Dü ; nya Kupası ' ndaki ikinci maç ; ında Sırbistan ' a 1-0 yenilen Almanya ' nın genç ; yıldızı Tomas Mü ; ller , Miroslav Klose ' nin oyundan atılmasının ağır bir karar olduğunu ifade etti .

Maç ; ın ardından aç ; ıklama yapan Mü ; ller ; ' Eğer on kişi kalmışsanız ve rakibiniz de defansif oynuyorsa maç ; ı kazanmanız ç ; ok zordur . Elimizden geleni yaptık ancak olmadı . Bana kalırsa Klose ' ye ç ; ıkan kırmızı kart gereksiz ve haksızdı . Pek ç ; ok hakemin bö ; yle bir kart vermeyeceğine eminim . Kırmızı kartın ardından kendimizi toparlayamadık . Galip gelmek istiyorduk ancak başaramadık . İşler planladığımız gibi gitmedi . Artık Gana maç ; ını dü ; şü ; nmeliyiz ' ifadelerini kullandı .

Maç ; a ilk onbirde başlayan Miroslav Klose , 12 ve 37 . dakikalarda gö ; rdü ; ğü ; sarı kartların ardından oyun dışında kalmıştı . Sırbistan da bu karttan bir dakika sonra Jovanoviç ; ' in attığı golle ö ; ne geç ; meyi başarmıştı .