Atalay'dan Aldırmaz'a Ziyaret

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı makamında ziyaret ederek "Hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Atalay'dan Aldırmaz'a Ziyaret
  Beraberinde Türkiye Spor Yazarları ( TSYD ) Adana Şube Başkanı Nihat Geven ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi olduğu halde Büyükşehir Belediyesi ' ni ziyaret eden Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay , Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile bir süre sohbet etti .
Gençlik ve Spor Genel Müdürü olduğu dönemde geldiği Adana ' da Büyükşehir Belediyesi ' nin sporun her branşına verdiği önemi gördüğünü vurgulayan Atalay , özellikle yüzme havuzları konusunda Türkiye ' ye örnek tesisler yapıldığını söyledi . Yüzme havuzlarının Adana ' nın her semtine yapılmasını takdirle karşıladığını kaydeden Atalay , hizmetin gençlerin ayağına götürülmesi nedeniyle Başkan Vekili Aldırmaz ' a teşekkür etti .
Başkan Vekili seçilmesi nedeniyle Zihni Aldırmaz ' a başarılar dileyen Atalay , " Ben şu anda Basın İlan Kurumu Genel Müdürüyüm . Ancak , hep spor konuşuyoruz . Bu da spora bakış açımızdan kaynaklanıyor . Başkan Vekili seçilmenizden dolayı sizi kutluyor , başarılı hizmetlere imza atacağınıza inanıyorum " dedi .
Ziyaretinden dolayı Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ' a teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz , " Belediyecilik takım oyunudur . Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte kente büyük hizmetler yapacağız " şeklinde konuştu .