Ankaralı şehidin baba ocağına ateş düştü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Hüseyin Köksal'ın Ankara'daki baba ocağına ateş düştü. Terhisine 5.5 ay kala

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Hüseyin Köksal'ın Ankara'daki baba ocağına ateş düştü. Terhisine 5.5 ay kala şehit olan Köksal'ın annesi gözyaşlarını tutamazken, babası metanetini korudu.

Sabah saatlerinde Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerin kanlı saldırısı sonucu şehit düşen Hüseyin Köksal'ın şehit olduğu haberi ailesine ulaştı. Acı haberi alan vatandaşlar ve yakınları Şehit Kubilay Mahallesi'nde bulunan evine akın etti. Köksal'ın annesi acı haberle birlikte yıkılırken, babası Nurettin Köksal ise metanetini koruyor. Evin önünde gözyaşlarına boğulan şehidin annesini komşuları teselli etti.

Oğlu ile en son dün sabah görüştüğünü belirten baba Köksal, "Oğlumun terhisine 5.5 ay kalmıştı. Askeri yetkililer gelerek şehit haberini verdiler. Söyleyecek birşey yok vatan sağolsun'' dedi.

Öte yandan, Keçiören Belediyesi şehidin evinin önüne taziye çadırı kurdu. Çevredeki vatandaşları ise evlerinin balkonuna Türk bayrağı astı.