Vali Karaloğlu'na Şivan Perver'in Kürtçe Cd'si

Almanya'da yaşayan ve aynı zamanda Kürt sanatçı Şivan Perver'in de yakın dostu olan Ali Gedik, beraberindeki müzisyenlerle birlikte Van Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret ederek, sanatçının 4 adet CD'sini hediye etti

Vali Karaloğlu'na Şivan Perver'in Kürtçe Cd'si
  Almanya ' da yaşayan ve aynı zamanda Kürt sanatçı Şivan Perver ' in de yakın dostu olan Ali Gedik , beraberindeki müzisyenlerle birlikte Van Valisi Münir Karaloğlu ' nu makamında ziyaret ederek , sanatçının 4 adet CD ' sini hediye etti .
Adalet ve Kalkınma Partisi Van Milletvekili Gülşen Orhan ' ın davetlisi olarak Van ' a gelen Avusturyalı müzisyen Willi Resatirist , Şivan Perver ' in yakın dostu Ali Gedik ' le birlikte Vali Karaloğlu ' nu makamında ziyaret etti . Sanatçı misafirlerini sıcak bir şekilde karşılayan Karaloğlu , Resatirist ve Gedik ' i , Van ' da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi . Gedik de Van ' a ayak bastıktan sonra çok iyi ağırlandıklarını belirterek , beraberinde getirdiği ve Avusturyalı sanatçı Willi Resatirist ' le Şivan Perver ' in birlikte düet yaptıkları 4 adet görüntü ve müzik CD ' sini hediye etti . Vali Karaloğlu da misafirlerine Van ' ın tanıtım materyallerini verdikten sonra uğurladı .
Valilik çıkışında bir açıklama yapan Ali Gedik , AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan ' ın şubat ayında Avusturya ' da Şivan Perver ' in konseri sonrası Willi Resatirist ' le yaptığı davet üzerine geldiklerini kaydederek , " Van Milletvekili Gülşen Orhan ' ı , Şivan Perver ' in Willi Resetarits ' le şubat ayında verdiği konsere davet etmiştik . Gülşen hanım Willi ile Viyana da tanıştıktan sonra kendisini haziran ayında Bahçesaray ' da yapılacak festivale davet etti . Willi ' de bu davete icabet edeceğini belirttiği için buradayız . Van ' a da geldiğimiz için çok mutluyuz " diye konuştu .