Tavşanlı'da Kadın Sağlığı Ve Romatizma Konulu Seminer Verilecek

Tavşanlı'da faaliyet gösteren Yediveren Yardımlaşma Derneği tarafından Prof. Dr. Vural Kavuncu'nun katılımıyla kadın sağlığı ve romatizma hakkında bir seminer programı gerçekleştirilecek.

  Programa ilişkin olarak bilgiler veren Yediveren Yardımlaşma Derneği Başkanı Esra Demiroğlu , dernek olarak ' Sağlıklı İnsan , Sağlıklı Toplum ' etkinliği kapsamında yarın saat 15 . 00 ' de Belediye Kültür Sarayı ' nda bir seminer yapacaklarını duyurdu
Afyon Kocatepe Üniversitesi ' nde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Prof . Dr . Vural Kavuncu ' nun katılacağı seminerde kadın sağlığı ve romatizma konularının anlatılacağına işaret eden Dernek Başkanı Esra Demioğlu , " Seminer öncesinde 11 . 30 ve 15 . 00 saatleri arasında ücretsiz olarak kemik ölçümü ve vücut yağ oranı analizleri yapılacak . Tüm halkımızı davet ediyoruz . Saat 15 . 00 ' te başlayacak olan Prof . Dr . Vural Kavuncu ' nun semineri yaklaşık 1 saat sürecek . Ayrıca 1 saatlik de soru cevap bölümü olacak " ifadelerini kullandı .
Öte yandan Yediveren Yardımlaşma Derneği ' nin Ramazan ayı yaklaşmasıyla faaliyetlerini hızlandırdığını dile getiren Esra Demiroğlu , " İçinde bulunduğumuz 3 ayların tüm İslam Alemine hayırlı olmasını diliyoruz . Ramazan yaklaşıyor . Ramazan ' da ailelerimize erzak yardımları yapıyoruz . Zekat ve fitreleri dernek olarak kabul ediyoruz . Halkımızdan bu konuda destek bekliyoruz " şeklinde konuştu .