Maral-oğuz Koleji'nde 4 Birinci

Ödemiş Özel Maral-Oğuz Koleji'nde 8

Maral-oğuz Koleji'nde 4 Birinci
  Ödemiş Özel Maral-Oğuz Koleji ' nde 8 . sınıf öğrencileri için önceki gün akşam düzenlenen mezuniyet gecesinde öğrenciler heyecanlarını gizleyemediler . Okulun bahçesinde düzenlenen gecede , bayrak flama devri veiçme töreninin ardından öğrenciler daha sonra Atatürk büstüne karanfiller sundu .
Gençliğin Ata ' ya cevabı okunduktan sonra 8/A sınıfı öğretmeni Mustafa Parlar , günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı . 8/B sınıfı öğretmeni Özge Cengiz , Okul Müdürü İlkay Kaymak da birer konuşma yaparak öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi . Öğrencilere daha sonra diplomaları verildi . Bu yıl okulda bir ilkin gerçekleştiği ve dört öğrencinin okulu birincilikle bitirdiği bildirildi . Onur Tuna Çekal , Ece Şen , Eda Demirhan ve Özgün Öztürk okul birincisi olarak mezun olmanın keyfini yaşadılar . Öğrencilerin belge ve hediyelerini Okul Müdürü İlkay Kaymak , kurucular Elvan Maral , İsmail Maral ve Yavuz Oğuz verdi .
Okulun yaş kütüğüne dört öğrenci birden plaket çakarken öğrenciler keplerini havaya fırlattılar . Gece eğlenceyle devam etti .