Kocaelispor Türkiye geneli amatör futbolcu seçmeleri yapacak

Bank Asya 1. Lig'de kötü bir sezon geçirdikten sonra TFF 2. Lig'e düşen Kocaelispor, alt yapısını güçlendirmek için Türkiye genelinde 1992-1997 doğuml

  Bank Asya 1 . Lig ' de kötü bir sezon geçirdikten sonra TFF 2 . Lig ' e düşen Kocaelispor , alt yapısını güçlendirmek için Türkiye genelinde 1992-1997 doğumlu futbolcular için 21-29 Haziran tarihleri arasında seçmeler yapacak .

Bank Asya 1 . Lig ' de kötü bir sezon geçiren Kocaelispor , kötü gidişi durdurabilmek için mali ve alt yapıda önemli adımlar atacağının sinyallerini lig bitiminden sonra vermeye başlamıştı . Kocaelisporlu yöneticiler , kötü gidişin ardından altyapıyı güçlendirip takımı futbolcu üreten bir fabrikaya çevireceklerini ifade etmişti .

Bu söylemler sonrasında harekete geçen Kocaelispor , Türkiye genelinden 1992 - 1993 - 1994 - 1995 - 1996 - 1997 doğumlu futbolcuları bünyesine alarak geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye çalışacak . Bu sayede Kocaelispor , alt yapısını güçlenirken , futbol piyasasına kaliteli futbolcular yetiştirerek yapılacak transferler sayesinde mali durumu da uzun vadede düzeltmeyi amaçlıyor .

Kocaelispor antrenörleri eşliğinde geleceğin yıldızları tesislerde denenerek kulübe kısa veya uzun vadede faydalı olabilecek ve kulüp bünyesine kazandırılacak oyuncular alt yapıya kazandırılacak . 21-29 Haziran tarihleri arasında Kocaelispor Kulübü ve Kocaelispor Üniversitesi BESYO ortaklığı ile KEV Sefa Sirmen Tesisleri ' nde seçmeler yapılacak .