Hanımlar Günde, Çocuklar Parkta

Simav Belediyesi'nin şehrin değişik mahallelerine yaptırdığı parklar büyükler için dinlenme, çocuklar için eğlence yeri olmasının yanı sıra hanımlar için altın günlerine de ev sahipliği yapıyor.

Hanımlar Günde, Çocuklar Parkta
Havaların ısınmasıyla birlikte evde toplanmak yerine parklara gelen hanımlar, pasta-böreklerini yiyip çaylarını yudumluyorlar. Beraberlerinde getirdikleri çocukları da oyuncak gruplarında gönüllerince eğleniyorlar. Topluca yazın tadını çıkaran Simavlı hanımlar, evdeki fiskos masası yerine kamelyaların serinliğinde oturup sohbet etmeyi tercih ediyorlar.

SPOR İMKANI
Yemeği biraz fazla kaçıran hanımların imdadına ise parkta yer alan yürüme yolu ve fitness setleri yetişiyor. Kalkıp birkaç tur attıktan sonra yemeğe ve sohbete kaldıkları yerden devam eden hanımlar, attıkları şen kahkahalarla yaşadıkları mutluluğu yansıtıyorlar.

ÇOCUKLAR MUTLU
Evde tek başına oynamaktan sıkılan çocuklar da parkta onlarca arkadaşıyla birlikte kaydıraktan kayıyor, tahterevallide sabırsızlıkla sıra beklemenin heyecanını yaşıyorlar. Ellerinde toplarla yeşillikler içinde sağa sola koşuşan çocuklar yazın tadını doyasıya çıkarıyorlar.

YENİ PARK
Simav Belediyesi tarafından 101 Evler Mahallesi'ne inşa edilen yeni park, mahalle halkından büyük ilgi görüyor. 3600 m² alana sahip parkta, koşu yolu, oturma grubu, kameriye, çocuk oyun alanı, banklar ve özgün bitki örtüleri yer alıyor. Okulların yakınında olması nedeniyle öğrencilerin en büyük eğlence alanına dönüşen park, her gün 7'den 70'e binlerce Simavlıyı ağırlıyor.