Gerrard'dan çözüm önerisi

İngiltere Milli Takımı kaptanı Steven Gerrard, Cezayir maçında kaleye daha yakın oynarsa daha verimli olabileceğini iddia etti.

Gerrard'dan çözüm önerisi
  2010 Dü ; nya Kupası ' na ABD beraberliğiyle başlayan İngiltere Milli Takımı ' nda kaptan Steven Gerrard , Cezayir maç ; ında daha ofansif bir rol ü ; stlenebileceğini sö ; yledi .

Barry ' nin sakatlıktan kurtulmasını yorumlayan Gerrard , ' Bekleyip teknik direktö ; rü ; mü ; zü ; n nasıl bir sistemle sahaya ç ; ıkacağını gö ; receğiz . Eğer beni daha ofansif bir biç ; imde kullanmak isterse buna seve seve onay veririm . Futbolumun atak oynamaya daha uygun olduğunu dü ; şü ; nü ; yorum . Barry ' nin geri dö ; nmesi bize gü ; ç ; katacaktır . Daha iyiye gideceğimize eminim ' ifadelerini kullandı .

ABD maç ; ından sonra eleştirilen Wayne Rooney ' ye de sahip ç ; ıkan kaptan , ' Wayne antrenmanlarda oldukç ; a iyi . Kendi formunu yakaladığında durdurulamayacağına eminim . Bu sezon gö ; sterdiği performansla dü ; nyadaki en iyi oyunculardan biri olduğunu kanıtladı ' dedi .

Jabulani ' ye yö ; nelik eleştirilere de değinen Gerrard , ' Top yere ç ; arptığında neler olacağını kestiremiyorsunuz . Ancak bu saatten sonra Dü ; nya Kupası ' nın topunu değiştirmeyecekler . Buna alışmak zorundayız ' diyerek sö ; zlerini noktaladı .

C Grubu ' nda yer alan İngiltere , gruptaki ikinci maç ; ında yarın saat 21 : 30 ' da Cezayir ile karşılaşacak .