Erdoğan: 'Terör Örgütü Yeni Bir İhale Aldı' Ankara

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Şunu çok net olarak görüyoruz ki terör örgütü geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine kirli oyunların içine girmiştir.

  AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , ' Şunu çok net olarak görüyoruz ki terör örgütü geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine kirli oyunların içine girmiştir . Yeni bir ihale almıştır , şu anda bunun gereğini yerine getirmektedir ' dedi .
Erdoğan , AK Parti Genel Merkezi ' nde , gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı ' nda yaptığı konuşmada Türkiye ' ye , ülkenin birliğine , huzuruna , kardeşliğine , hükümete yönelik alçakça saldırılara karşı bir kez daha millete seslenmek istediğini belirterek , şunları söyledi :
' Son günlerde üzerinde ısrarla durarak ifade ettim . Terör örgütü kan dökerek , cinayet işleyerek , ne kadar kanlı ve kirli bir oyunun parçası olduğunu bir kez daha gözler önüne sermektedir . Bu saldırıları telin etmek , lanetlemek insani erdemin , vicdan sahibi olmanın bir gereğidir . Terör örgütünün bu son saldırıları zamanlama olarak son derece dikkat çekicidir . Üzerinde hassasiyetle durulmalıdır .
Şunu çok net olarak görüyoruz ki terör örgütü geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine kirli oyunların içine girmiştir . Yeni bir ihale almıştır , şu anda bunun gereğini yerine getirmektedir . Elbette ki terör örgütü de yaptığı bu tür saldırılarla aslında netice alamayacağını , hiç bir hedefe ulaşamayacağını , Türkiye Cumhuriyeti ' nin bu tür girişimlere pabuç bırakmayacağını çok iyi biliyor . Esasen örgüt bu tür saldırılarla farklı amaçlara , farklı oyunlara hizmet etmektedir . 30 yıldır tezgahlanan oyunlardır . Bugün bir kez daha yeni baştan vizyona sürülmek isteniyor . Geçmiş dönemlere bakıldığında bugünkü oyun daha iyi anlaşılacaktır . Gerçek niyetin ne olduğu daha iyi görülecektir . Seçim dönemlerine bakın , Türkiye ' nin huzuru ve istikrar yolunda adım attığı dönemlere bakın , Türkiye ekonomisinin atılım yaptığı dönemlere bakın , demokratikleşme noktasında açılımların yapıldığı dönemlere bakın , ülkemizin kronik sorunlarına el atıldığı , Doğu ve Güney Doğu kalkındırmaya bakın . '

18 . 06 . 2010 11 : 58 : 14