Devlet Bakanı Aliye Kavaf Zonguldak'ta

Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, bakanlığı ile ilgili kurumları ziyaret etmek için Zonguldak'a geldi.

  Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf , önce Devrek ilçesinde Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu ' nu ziyaret etti . Bakan Kavaf , Zonguldak Valisi Erdal Ata ' nın aracıyla kuruma gelirken , Bakan Kavaf ' ı kurum personeli karşıladı . Kurumu gezen ve yetkililerden bilgi alan Kavaf , daha sonra Devrek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ' ni ziyaret etti . Kurum yetkilileri , Bakan Kavaf ' a yaşlıların hastaneye gidip gelmesinde sıkıntı çektiklerini söyledi . Bakan Kavaf da , kuruma yaşlıları hastaneye getirip
götürecek bir araç alınması talimatını verdi .
AYNI KIYAFETİ GİYDİ
Bakan Kavaf ' ın yeni ceketini giymesi dikkat çekti . Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel bir ödül töreninde aynı kıyafetleri giymişler ve " Gazeteciler yarın ' Pişti oldular ' diye haber yapacaklar " demişti . Tokat Milletvekili Yüksel , eve giderek ceketini değiştirmişti . Bakan Çubukçu bu kez de Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ' ın aynı ceketi giydiğini görünce " Buna pişti denmez ruh ikizi denir " demişti .
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Berhan Şimşek de , Bakanların giydiği elbiseye matruşka benzetmesi yapmıştı . Selma Aliye Kavaf , bugün Zonguldak ' a geldiğinde üzerinde yine aynı ceket vardı .
( OA-ET-HO-Y )