Bursa’da tango zamanı - SPOR

Şampiyon Yeşil-Beyazlılar, Federico İnsua ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Arjantinli yıldız, “Bursaspor’un büyük camia olduğuna buradaki tabloyu görünce tam olarak inandım” dedi

 

Şampiyon Yeşil-Beyazlılar , Federico İnsua ile 2 yıllık sözleşme imzaladı . Arjantinli yıldız , “Bursaspor’un büyük camia olduğuna buradaki tabloyu görünce tam olarak inandım” dedi

Şampiyonlar Lig’inde güçlü bir ekiple mücadele etmek için kolları sıvayan Bursaspor , ilk bombasını patlattı . Yeşil-Beyazlılar , önceki gün gizlice Türkiye’ye getirdiği Federico İnsua ile dün 2 yıllık sözleşme imzaladı . Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray ile adı anılan 30 yaşındaki Arjantinli’nin yıllık 1 . 5 milyon euro’ya el sıkıştığı öğrenildi .

İNSUA OTELDE DÜŞÜNÜYOR

Kenti ve tesisleri gezdikten sonra Bursaspor’un teklifine evet diyen İnsua için , dün Özlüce Tesisleri’ndeki antrenman sahasında , bir grup taraftarın tezahüratları eşliğinde imza töreni düzenlendi . İnsua , “Bursaspor’un büyük bir camia olduğuna , buradaki tabloyu görünce tam olarak inandım” dedi .

CLUP AMERICA İLE ANLAŞTILAR

Arjantinli yıldız , “Daha önce ülkemden 4 kez ayrıldım . Ama Bursaspor başka . . . İnanıyorum futbolu bu kulüpte bırakacağım . Bir hafta boyunca para biriktirip maça gelen taraftarlara layık olmaya çalışacağım . Şampiyonlar Ligi’nde oynamak her futbolcunun hayalidir . Bu hayalim gerçek oldu” diye konuştu .



Star Gazete