Balkes'te Transfer Rüzgarı

TFF 2

  TFF 2 . Lig takımlarından Balıkesirspor yeni teknik direktörün ardından futbolcu transferine hız verdi . Kulüp 3 ' ü yabancı toplam 9 futbolcunun transferlerini bitirip sözleşme imzaladı . Bugün Turgutluspor ' dan Yavuz Balcı ile 1 yıl , kulüpteki sporculardan Ertuğrul ve Emre Bayraktarbaşı ile 3 ' er yıllık sözleşme imzalandı .

ŞAMPİYONLUK GECESİ
Balıkesir Belediyesi ' ndeki Encümen Toplantı Salonu ' nda düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk , takımın 2 . Lig ' e yükselmesiyle ilgili gece düzenleyeceklerini açıkladı . 29 Haziran Salı akşamı Gala ' da düzenlenecek olan gecede ünlü sanatçı Gülşen ' in konser verecek . Konserin organizasyonunu Balıkesirli sanatçı İsmail Özkan ' ın yaptığı bildirildi . Gecenin biletlerinin tek kişilik 150 TL olduğu açıklanırken Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk geceye tüm Balıkesirlilerin ilgi göstermesini beklediklerini söyledi .

FUTBOLCULARIN PARALARI ÖDENİYOR
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk , basın mensuplarının sorularını cevapladı . İç transferde futbolcularla yönetim arasında sorun yaşanıyormuş gibi gösterilmeye çalışıldığını belirten Tuna Aktürk , bu yöndeki iddiaların doğru olmadığını belirtti . Tuna Aktürk , kulüpte bugüne kadar hiçbir futbolcunun parasının kalmadığını gene kalmayacağını , şampiyonluk primlerini de ilk taksitlerinin dağıtıldığını ödemelerin devam edeceğini tüm futbolcuların alacaklarının tamamının ödeneceğini bildirdi . Transfer sürecinde takımdaki bütün oyuncularla tek tek görüştüklerini , bu görüşmelerin devam ettiğini belirten Tuna Aktürk bir soru üzerine , 2Beşir hala bizim sözleşmeli oyuncumuzdur " dedi . Aktürk , transferle alakalı teknik direktör Selahattin Dinçel ' in kendilerine sunacağı rapora göre hareket edeceklerini , ancak bazı futbolcuların takımla ilişiğinin de kesileceğini açıklarken isim vermedi .

TRANSFER SÜRÜYOR
Yeni transfer Yavuz Balcı , Balıkesirspor ' da forma giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu , heyecanlı olduğunu söyledi . Forvet arkasında sağ veya sol açık olarak ofansif oyuncu olarak iyi bir futbolcu olduğu bildirildi . Yavuz Balcı Turgutluspor ' da geçen sezon 338 maçın tamamında oynadığını , 12-13 asisti bulunduğu ve 5 gol attığını eski takım arkadaşı Mustafa ile ( Papen Mustafa ) bu sezon Balıkesirspor ' da yine birlikte oynamaktan ayrıca mutlu olduğu söyledi . Daha önce 3 yıl Marmarisspor ' da oynadıktan sonra Turgutluspor ' a geçen Yavuz Balcı , Balıkesirspor Kulübü yöneticilerinin 2 yıl için teklif getirdiklerini ancak kendi isteğiyle 1 yıllık sözleşme imzaladığını belirtti . İmza töreninde Balıkesirspor kulübü Başkanı Tuna Aktürk ile birlikte ikinci başkan Yusuf Özen ve futbol şube sorumlusu Metin Mengüç de hazır bulundular . Kulüp ikinci başkanı Yusuf Özenç , yeni dış transfer Yavuz Balcı için , " Yavuz forvet arkasında hem sağ hem sol açık oynuyor . Süper bir oyuncu daha kazandık " dedi .