Aşk-ı Memnu'da finale bir adım kaldı….

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Aşk-ı Memnu'nun 78. bölümünde iyice yalnızlaşan Bihter dizinin final bölümünde intihar edecek… İşte Aşk-ı Memnu'nun 78. bölümü özeti ve videoları…

Aşk-ı Memnu'da finale bir adım kaldı….
  Kanal D ' nin bir fenomen haline gelen ve yayınlandığı her bö ; lü ; mü ; yle milyonları ekranları başına kilitlemeyi başaran dizisi Aşk-ı Memnu ' nun finaline yalnızca bir bö ; lü ; m kaldı&hellip ;

Aşk-ı Memnu ' nun dü ; n akşam yayınlanan bö ; lü ; mü ; nde Matmazel ' in merakı Ziyagil Kö ; şkü ; ' nü ; karıştırdı . Beşir ' in bankadaki gizli kasasındaki CD ' yi Behlü ; l ' e veren Matmazel ' in kuşkuları arttı .

Matmazel de artık Bihter ve Behlü ; l arasında bir yasak aşkın olduğuna inanmaya başladı . Bu durumu Behlü ; l ' e anlatan ve onun Nihal ' le evlenmesini istemeyen Matmazel , Ziyagil Kö ; şkü ; ' nden kovuldu .

Behlü ; l , Matmazel ' e Bihter ' le geç ; mişte bir ilişki yaşadığını sö ; ylese de Matmazel bu yalana inanmadı .

Matmzel ' in yasak aşk imaları nedeniyle tartışan Bihter ve Behlü ; l yeniden barıştı .

Yasak aşk sö ; ylentilerinin peşini bırakmamaya kararlı olan Adnan Bey , ö ; nce Behlü ; l ' ü ; n Riva ' daki taş evine gitti . Buradaki ev numarasından Bihter ve Behlü ; l ' ü ; arayarak onları tuzağa dü ; şü ; rmeye ç ; alıştıysa da bu planı tutmadı . Hem Behlü ; l hem de Bihter bunun Hilmi Ö ; nal ' ın yeni bir oyunu olduğunu dü ; şü ; ndü ; .

İstanbul ' daki sıkıntılı hayattan bunalan Peyker ve Nihat , ABD ' ye gitmeye karar verdi . Peyker ' in gidişi Bihter ' i daha da yalnızlaştırdı .

Dizinin en son sahnesinde ise kafasındaki soru işaretlerine cevap bulmaya ç ; alışan ve kendisiyle bir muhasebe yapan Adnan eski eşinin mezarı başına gitti .

Adnan , kafasındaki taşları yerine oturtmaya ç ; alıştığı sırada Matmazel geldi ve atık daha fazla sessiz kalamayacağını sö ; yledi .

Matmzel , Bihter ve Behlü ; l arasındaki ilişkiyi Adnan Bey ' e anlatacak mı?

Nihal ve Behlü ; l ' ü ; n evleneceği Bihter ' in ise intihar edeceği final sahnesinde neler yaşanacak?

Aşk-ı Memnu , tü ; m dizi ekibinin canlı olarak izleyeceği final bö ; lü ; mü ; yle 24 Haziran Perşembe gü ; nü ; ekranlara veda edecek .

Aşk-ı Memnu The New York Times ' a manşet oldu