Yaz Spor Okulları Yarışması'na 23 il katılacak

Adıyaman İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğini yapacağı Yaz Spor Okulları Yarışması'nın Valilik toplantı salonunda konuşan Adıyaman Valisi

  Adıyaman İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğini yapacağı Yaz Spor Okulları Yarışması ' nın Valilik toplantı salonunda konuşan Adıyaman Valisi Ramazan Sodan , bu yarışmanın çok önemli olduğunu kaydetti .

Yarışmaya 23 ilin katılacağını belirten Vali Sodan , " Bu yarışmalara Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinden 23 il katılacak . Böyle bir yarışmaya ev sahipliği yapmamız büyük bir fırsattır . Bin 500 sporcu katılacak . Birçok spor dalında yarışma düzenleniyor . Bu yarışmalarda başarılı olan 846 sporcuya 846 adet Cumhuriyet altını takacağız . " dedi .

Yarışmada herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini ifade eden Vali Sodan , şöyle konuştu :

" Böyle bir büyük organizasyonda bütün kurumlarımız üzerine düşeni yapması gerekmektedir . 28 Haziran ' da başlayıp 3 Temmuz ' da bitecek olan yarışmanın kortej yürüyüşünde Avrupa ve dünya şampiyonları yer alacak . Tabiki tanıtımımız bununla sınırlı kalmayacak . Kıraç , Zara ve Kahtalı Mıçı gibi birçok sanatçının konserleri oyunlara ayrı bir zevk katacak . "