Türkiye İkinciliği Ödülü

2009-2010 öğretim yılı Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında Eğitimde Kalite Ödülü Yarışması'nda sonucu Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye İkinciliği Ödülü
  Tüm Türkiye ' den bütün okulların değerlendirildiği ve 13 ' er okulun finale kaldığı Eğitimde Kalite Yönetimi uygulamaları kapsamında Ülkü İlköğretim Okulu En İyi Okul Kategorisinde Teşvik ödülü alırken , Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi En İyi Ekip Kategorisinde Türkiye ikinciliğine layık görüldü . Ankara ' da Başkent Öğretmenevi ' nde gerçekleştirilen ödül törenine Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi İstihdam Ekibi üyeleri Ahmet Salih Kodal , Mustafa Büyükcoşkun , Yusuf Osma , Durmuş Ali Aslan , Osman Sarpdağ , Serap Doğan , Hasan İnce , Okul Aile Birliği Başkanı Halil Erfidan , Çanakkale Eğitim Sosyal Yardım Vakfı Eğitim Uzmanı Murat Sevinç , İl TKY formatörleri Yılmaz Suna ve Ömer Özdemir ' in yanısıra Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz da katıldı . İkincilik ödülü ve Kalite Beratı , okul müdürü Ahmet Salih Kodal ' a verildi .
Kaliteli Okul kategorisinde yarışmaya katılan Isparta Ülkü İlköğretim Okulu ise aynı toplantıda Teşvik Ödülü belgesi aldı . İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz , son üç yılda iki ikincilik bir üçüncülük Türkiye derecesi yapan Isparta ' nın okul ve kurumlarını kutlayarak başarılarının devamını diledi .