Hazır mısınız? - SPOR

Boston Celtics



Boston Celtics ile LA Lakers tarihi finale çıkıyor 
Serinin 6. maçını Kobe ve Gasol ile 89-67 kazanan Lakers 3-3 yaptı. Şampiyon, sabaha karşı 04.00’te başlayacak son maçta belli olacak


Son yılların en çekişmeli serisine sahne olan NBA Finali’nde düğüm yedinci ve son maça kaldı. Serinin Los Angeles’taki altıncı maçında Lakers, Boston Celtics’i 89-67 yenerek durumu 3-3’e getirdi. Staples Center’daki karşılaşmada 26 sayıyla Kobe Bryant ve 17 sayıyla Pau Gasol, skor yükünü üstlendi.

CELTICS RESMEN ÇÖKTÜ

NBA’deki 18. şampiyonluğu için sahaya çıkan, ancak bunu elde etmek için gereken çabayı harcamayan Boston Celtics’te ise Ray Allen 19, Paul Pierce 13, Kevin Garnett 12 sayıyla oynadı. Seride şampiyonu belirleyecek yedinci ve son maça ise saatler kaldı. Düğüm TSİ bu gece sabaha karşı çözülecek.

NTV VE HD-en YAYINLIYOR

İki ezeli rakibin son kez karşılaşacağı Büyük final bu sabaha karşı TSİ 04.00’te Los Angeles’ta, Staples Center’da oynanacak. Mücadeleyi NTV naklen ekranlara taşıyacak. Karşılaşma, NTV’nin yanı sıra D-Smart HD 116. kanaldan yayın yapan HD-en’de de aynı anda canlı olarak yayınlanacak.

Star Gazete