Fenerbahçe yönetimi Daum'la devam kararı aldığını açıkladı

Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Christoph Daum'la ilgili son kararını verdi ve 'devam' kararı aldığını açıkladı.

Daha önce Alman teknik

  Fenerbahçe yönetimi , teknik direktör Christoph Daum ' la ilgili son kararını verdi ve ' devam ' kararı aldığını açıkladı .

Daha önce Alman teknik adamı göndereceği ve Aykut Kocaman ' ı takımın başına getireceği iddia edilen sarı - lacivertli yönetim , Daum ' la devam kararı aldı ama yardımcılarını gönderdi . Daum ' un daha önce anlaşamadığını ifade ettiği Aykut Kocaman ise sportif direktör olarak görevini sürdürecek ve yetkileri teknik direktörün üzerinde olacak . Daum ' un Roland Koch haricindeki tüm yardımcılarıyla ise yollar ayrıldı .

Sarı - lacivertli kulüpten yapılan resmi açıklamada şöyle denildi ;

' ' Teknik Direktörümüz Christoph Daum ile bu sabah kulüp binamızda önümüzdeki sezona ilişkin bir görüşmede bulunulmuştur .

Görüşmede Sayın Daum ' la , sözleşmesi ile sınırları belirlenmiş görevleri ve bu görevlere ilişkin ortaya çıkan sonuçlar değerlendirilmiştir . Bu değerlendirmenin sonucunda , Sayın Daum ' un çalışmasının sözleşmeyle belirlenmiş çerçevede ve geçen sezonun başından bu yana uygulanan Sportif Direktörlük modeline bağlı kalınarak yürütüleceği kendisine bildirilmiştir .

Ayrıca , Sayın Daum ' la yapılan değerlendirmenin ardından Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani , Kaleci Antrenörü Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum ' un kulübümüzle ilişiklerinin kesilmesi kararlaştırılmıştır .

Basında Sayın Daum ' a atfen çıkan haberlerle ilgili ; Sayın Daum haberlerin tamamının uydurma ve yalan olduğunu beyan etmiş , bunun üzerine kendisinden yönetimimize yazılı bilgi vermesi istenmiştir .

Sayın Daum önümüzdeki günlerde basında yer alan ve kendisinin yalan olduğunu ifade ettiği haberlerle ilgili olarak da bir basın toplantısı yapacaktır .

Yarından itibaren kendisinden istenilen sağlık kontrollerinden geçecek olan Sayın Daum , Samandıra Can Bartu Tesisleri ' mizdeki mesaisine kesintisiz olarak başlayacaktır . ' '