Bedava Microsoft Office 2010

Microsoft, rastgele Office 2010 dağıtıyorlar

Bedava Microsoft Office 2010
  Eğer Office 2010 Beta testine katılan kullanıcılardan biriyseniz e-posta kutunuza sü ; rekli bakmaya devam edin . Ç ; ü ; nkü ; Microsoft size sevindirecek bir haber verebilir . . .

Microsoft geç ; tiğimiz gü ; n resmi dağıtımı başlayan Office 2010 ' u tü ; m dü ; nyada yaygınlaştırmak iç ; in ilginç ; kampanyalar yapmaya devam ediyor . Bu kampanyaların birinde Office 2007 alanlara bir sonraki sü ; rü ; me ü ; cretsiz geç ; iş hakkı tanınacağı belirtilmişti .

Şimdi ise firma Office 2010 Beta testlerine katılan kullanıcılara ufak bir jest yapmaya başladı . Program paketini halka aç ; ık betadan kullanan tü ; keticiler kayıt işlemi iç ; in kullandıkları e-posta adreslerinde Microsoft ' tan gelen bir mesajla karşılaştı .

Bu mesajı aç ; an kullanıcılar ise yazılım firmasının ufak sü ; rpriziyle karşılaştılar . Microsoft teste katılanlara Office 2010 ' un tam sü ; rü ; mü ; nü ; ISO ( sanal disk ) dosyası olarak hediye etti . Ancak bu sü ; rpriz hemen herkes iç ; in geç ; erli değil . Şansınız varsa sizin de kutunuza bu hediye postası gelmiş olabilir .

SDN