Trafik İşaret Ve Levhaları Tamamlanıyor

Kilis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, İl Özel İdaresinin görev ve sorumluluk sahasındaki asfalt çalışmaları tamamlanmış olan köy yollarında trafik akışının daha güvenli olması için gerekli olan trafik işaret ve levhalarının alımının tamamlandığını söyledi

Kilis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, İl Özel İdaresinin görev ve sorumluluk sahasındaki asfalt çalışmaları tamamlanmış olan köy yollarında trafik akışının daha güvenli olması için gerekli olan trafik işaret ve levhalarının alımının tamamlandığını söyledi.
Eryılmaz, yaptığı açıklamada, görev ve sorumluluk sahalarında olan 136 köy ve 61 mezada vatandaşların daha rahat ve güvenli yolculuk yapabilmelerini sağlamak için çalıştıklarını belirterek, "Merkez köy yolları için bin 258, Elbeyli köy yolları için 488, Musabeyli köy yolları için 2 bin 922, Polateli köy yolları için bin 646 almak üzere toplamda 6 bin 314 parça trafik işaret levhasının montajına, asfalt kaplaması tamamlanan 774 kilometrelik yol ağı üzerinde yüklenici firma tarafından 21 Haziran 2010
tarihinden itibaren başlanacak. 60 iş günü içinde tüm levhaların tamamlanmış olacak. Karayolları standartlarına uygun olarak yapılması ve herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi için İdaremiz teknik personelinin de montaja iştirak ederek denetimini yapacağı bu hizmetimiz ile trafik akışı daha rahat ve güvenli olacak, bu sayede inşallah trafik kazaları da yaşanmayacak. Halkımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" dedi.