Ortalık karıştı - SPOR

Kartal’ın yeni hocası Schuster’in sözleri, Demirören’i zor durumda bıraktı

 

Kartal’ın yeni hocası Schuster’in sözleri , Demirören’i zor durumda bıraktı

Beşiktaş’ın başkanı , “Mustafa Denizli görevdeyken kimseyle görüşmedik” demişti . Ama Alman çalıştırıcı , “Demirören 1 ay önce benimle şahsen irtibata geçti” açıklamasıyla , kafaları karıştırdı

Beşiktaş’ın Sarı Melek lakaplı hocası Schuster dün İstanbul’a geldi . Ama gelmeden önce yaptığı açıklamalar , Başkan Yıldırım Demirören’i zor durumda bıraktı . Kartal’ın patronu Mustafa Denizli’nin 2 Haziran’da hastalandıktan sonra görevi bırakmasının ardından 4 Haziran’da yaptığı açıklamada , “Denizli görevdeyken kimseyle görüşmedik” demişti .

1 AYDIR ARAŞTIRMA YAPIYOR

Hatta Başkan , “Hocamızı , yönetimi ve beni sahtekar yerine koyanlar var . İnsan karşısındakini kendi gibi bilir . Hocamızın sağlık durumudan dolayı bu anlaşma bitiyor” diye sert bir açıklamada da bulunmuştu . Alman internet sitesi Sporx’e konuşan Schuster ise “Başkan Demirören 4 hafta önce benimle şahsen irtibata geçti . İlk görüşmemizden itibaren araştırmaya başladım” dedi .

DEMİRÖREN NE DİYECEK?

Bern Schuster şöyle devam etti : “Beşiktaş için kimseye danışmadım . Bilgileri kendim topluyorum . Saatlerce videoda analiz yaptım . Kadro hakkında fikir sahibi oldum . Beşiktaş büyük ve uluslararası platformda önemli bir kulüp . ” Alman hocanın bu sözlerinin ardından , Demirören ve Denizli’nin açıklama yapıp , yapmayacağı merakla bekleniyor .

Demirören rica etti Schuster yalanladı!

Schuster , havaalanındaki görkemli karşılamadan sonra Swiss Otel’e geçti . Ardından , Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler ile bir araya geldi . Bu sırada Mete Düren , medya mensuplarına “Schuster birazdan açıklama yapacak” dedi . Bunun nedeni daha sonra anlaşıldı . Sporx’teki röportaj nedeniyle zor durumda kalan Demirören’in ricası üzerine Schuster , “Beşiktaş ile görüşüp anlaşmam toplamda 1 haftayı geçmedi . Ahmet Bulut aracılığıyla iletişim kurdular . 3-4 gün önce buluştuk , 2-3 gün görüştük” açıklamasını yaptı .

Ricardo Quaresma en iyi futbol yaşında

Schuster , Sporx  sitesindeki röportajında yeni transferler için de övgü dolu sözler söyledi : “Quaresma çok yönlü bir oyuncu . Uluslararası tecrübeye de sahip . Dünyanın en iyi kulüplerinde forma giydi . En iyi futbol yaşında .  Beşiktaş’a çok faydalı olacak . Robinho’yu her teknik adam takımında ister . Hilbert hakkında ise fazla konuşmak istemiyorum . Tek söyleyeceğim kaliteli bir transfer . Takımda kimsenin yeri garanti değil . Herkese şans tanıyacağım . . . ”

Hakemler forma alacak

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı , dünya yıldızı Quaresma’yı Türk futboluna kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi . Adalı , şöyle konuştu : “İki ay boyuncu yurt dışında kamp kurduk . Bu emeğimizin karşılığı da Quaresma oldu . Öyle bir yıldız aldık ki , karşılaşmalardan sonra hakemler bile ondan formasını isteyecek . Türkiye’ye Hagi’den sonra gelmiş en büyük futbolcu . Onu İspanya , İtalya ve Portekiz’den birçok ünlü takım istedi .  Buna rağmen Beşiktaş’ı tercih etti . Türk futbolseverini çok renkli bir lig bekliyor” diye konuştu . Öte yandan yönetimin kararı uyarınca , Quaresma forması almayan taraftarlar , cumartesi günü saat 18 . 30’da İnönü Stadı’nda yapılacak imza töreninde içeriye alınmayacak .

Star Gazete