Onur Air, çapraz uçuşlara başlıyor

Onur Air, 21 Haziran'dan itibaren Diyarbakır, Malatya, Samsun ve Trabzon'dan gözde tatil bölgeleri Antalya, İzmir ve Bodrum'a direkt uçacak.

Filosu

  Onur Air , 21 Haziran ' dan itibaren Diyarbakır , Malatya , Samsun ve Trabzon ' dan gözde tatil bölgeleri Antalya , İzmir ve Bodrum ' a direkt uçacak .

Filosuna , 2010 yılı içerisinde 3 adet Airbus ekleyerek , uçak sayısını 27 ' ye yükselten Onur Air , yaz boyunca yapacağı çapraz seferlerle Türkiye ' nin kuzey doğusuyla güneybatısını birbirine bağlayacak .

İç hatlarda , 2003 yılının aralık ayından itibaren İstanbul çıkışlı ve varışlı 12 noktaya sefer düzenleyen Onur Air , 21 Haziran ' dan itibaren çapraz uçuşlara başlayacak . Buna göre , Onur Air ; Trabzon , Diyarbakır , Malatya ve Samsun ' dan gözde tatil yerleri Antalya , Bodrum ve İzmir ' e direkt seferler düzenleyecek .

Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan uçuş programına göre seferler şu şekilde yapılacak ; Pazartesi ve Cuma günleri Trabzon-Antalya ; Perşembe , Pazar Trabzon-Bodrum ; Pazartesi ve Cuma günleri Trabzon-İzmir ; Salı , Perşembe ve Pazar Diyarbakır-Antalya ; Salı , Perşembe ve Pazar Diyarbakır-İzmir ; Cuma ve Pazar Malatya-Antalya ; Pazartesi ve Cuma Samsun-Antalya .