Öğretmenler Çaldı, Öğrenciler Söyledi

Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen Deri Sanayicileri Endüstri Meslek Lisesi tarafından ilk kez yılsonu etkinliği düzenlendi

  Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı ' na devredilen Deri Sanayicileri Endüstri Meslek Lisesi tarafından ilk kez yılsonu etkinliği düzenlendi . Okul salonunda yapılan etkinlikte öğretmenler çaldı , öğrenciler ise söyledi .
Çorlu Deri Sanayicileri Endüstri Meslek Lisesi salonunda gerçekleştirilen yılsonu etkinliği ve resim sergisi açılışına Okul Müdürü Ercan Negiz , öğretmen , öğrenci ve velilerin yanı sıra Çorlu ' da bulunan bazı okulların müdürleri de katıldı . Öğrencilerin hazırladıkları yılsonu etkinlikleri öncesinde konuşan Okul Müdürü Ercan Negiz , " Henüz iki yıllık çok yeni bir okuluz . İlk kez yılsonu etkinliği düzenliyoruz . Öğrencilerimizin bütün bir yıl hazırladıkları resimlerin yer aldığı bir de sergi açılışı
gerçekleştirdik . İlk kez böyle bir etkinlik düzenliyor olmanın heyecan , gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz " şeklinde konuştu .
Konuşmanın ardından sahneye çıkan öğrenciler hünerlerini sergiledi . Okulun halk oyunları ekibi gösterilerini sunarken 9 ve 10 . sınıf öğrencilerinden oluşan okul korosu da birbirinden güzel türküleri seslendirdi . Okulun kimya öğretmeni Süleyman Halavurt ve Edebiyat öğretmeni Mehmet Ali Mutlu ' nun çaldığı öğrencilerin söylediği türkülere okul velilerinden Süheyla Çalışkan da eşlik etti .
Okul salonunda gerçekleştirilen etkinliklerin ardından ise okul koridorunda hazırlanan ve öğrencilerin sene boyunca yaptıkları karakalem , yağlı boya ve ebru çalışmalarından oluşan resimler sergilendi . Serginin açılışını okulun müdürü Ercan Negiz ile Çorlu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Kenan Bal gerçekleştirdi .