Marmaris'te Mezuniyet Coşkusu

Özel Marmaris Koleji 2009 - 2010 mezunları, görkemli bir törenle mezuniyet coşkusu yaşadı.

  Mezuniyet töreninde Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli ve eşi , İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan , Marmaris Ufuk Koleji Müdürü Mustafa Duyar , Armutalan Belediye Meclis üyesi Haluk Çiftçi ve eşi , okul idarecileri , öğretmenler ve veliler hazır bulundular . Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Okul müdürü Ertan Durukan , Genel Müdür Ayça Özden , Gnl . Md . Yar . Ali Karamanoğlu birer konuşma yaptılar .
Okulu birincilikle bitiren Reha Ulugerli adlı öğrencinin yaptığı konuşma mezuniyet törenne damgasını vurdu . Özellikle öğrenci arkadaşlarından büyük alkış alan konuşmasında Ulugergerli şunları söyledi . ; " Okulumdan birincilik ile mezun olmaktan dolayı onurluyum . Öncelikle bana destek veren yanlış kararlarımı düzelten hayata atılmamı sağlayan her anımda yanımda olan beni hiç yalnız bırakmayan aileme sahip olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum . Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çağdaş yenilikçi sosyal ve ilerici özetle ulusça geleceğin aydınlık yüzlerini yetiştiren başta okul yöneticilerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimi saygıyla selamlıyorum . İyiki bu okula gelmişim diyorum , çünkü kişiye birebir bu eğitimi , yakınlığı , ilgiyi ve sıcaklığı Marmaris ' in diğer hiçbir lisesinde göremezsiniz , çünkü biz birebir eğitim gördük . Her şeyi anlayarak öğrendik . Dersi derste öğrendim ve şimdi eğlenceye de kahkahaya da bolca vaktim var . Atatürk ' ün dediği gibi ' Hayatta en hakiki mürşit ilimdir ' Atatürk ' ün gösterdiği yoldan başım dik , alnım ak bir şekilde ilke ve inkılâplarından caymayacak bir şekilde ilerleyeceğim . Atatürk ' ün Türkiye ' sini hep yaşatmaya çalışacağım "
Konuşmaların ardından okul birincileri tarafından mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı . Okul Bayrağı ve okul flaması teslim töreni yapıldı . Mezun öğrencilere diplomaları verildi ve kepler birlikte havaya atıldı .