Kriz rafa kalktı - SPOR

Haldun Üstünel’in istifası, Adnan Polat’ın girişimleriyle engellendi

 

Haldun Üstünel’in istifası , Adnan Polat’ın girişimleriyle engellendi

Galatatasaray’ın dünkü yönetim toplantısı öncesi soğuk rüzgarlar esti . Ancak Başkan Polat , önce kulüp binasındaki görüşmede , ardından Ada’daki baş başa yemekte Üstünel’i ikna edip istifadan döndürdü

Galatasaray’da , başarısızlıkla sonuçlanan Stoch transferinin ardından yetkileri kısıtlandığı için Başkan Adnan Polat’la arası açılan Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel , nihayet ortaya çıktı . İngiltere’den cumartesi dönen Üstünel , 4 gündür kayıplardaydı . Genç yönetici , dün akşam , Mecidiyeköy’deki kulüp binasında , yönetim toplantısına katıldı .

BAŞKAN POLAT’TAN İKNA TURU

Ancak Üstünel , binaya girerken oldukça gergindi . İstifasının cebinde olduğu söylenen genç yönetici , burada Başkan Polat ile buluşarak , özel bir görüşme yaptı . Yönetimle bir araya geldikten sonra , toplantı bitmeden binadan birlikte çıkan ikili , Ada’da baş başa yemek yemeye gitti . Polat’ın , her iki görüşmede Üstünel’i istifa etmemesi için ikna ettiği öğrenildi .

“İKİMİZ BİRLİKTE GİDERİZ!”

Polat’ın Üstünel’i “İki dönemdir birlikteyiz . Birlikte geldik , birlikte gideriz . Yetkilerin kısıtlanması diye bir şey yok . Sadece rollerde biraz farklılıklar olacak . Aramızda sorun olduğunu kabul etmiyorum” diyerek ikna ettiği belirlendi . Üstünel’in de Polat’a teşekkür ettiği öğrenildi . Yönetim toplantısı sonrası ise Mehmet Helvacı konuştu .

“İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL”

İkinci Başkan , “Haldun Üstünel’in istifası diye bir şey yok . Kendisi seçilmiş bir yöneticidir . Transferle ilgili görevleri Adnan Sezgin’in üstleneceği şeklindeki haberler doğru değil . Sezgin kulübün profesyonel bir çalışanıdır . Üstünel ile yöneticidir . Ast ile üstün aralasında sorun ya da görev değişikliği olamaz” dedi .

Rafael Marquez’i Rijkaard bitirdi

Galatasaray’ın Hollandalı teknik patronu , Barcelona’dan eski öğrencisi Rafael Marquez’le el sıkıştı . Barça’da yeni yönetim revizyon kararı alırken , Meksikalı yıldızın da gönderilecekler arasında yer aldığı belirtildi . Rijkaard , Marquez’ın menajeriyle temasa geçip prensipte anlaştı . Transfer , yönetimin İspanyol kulübü ve başarılı stoperle anlaşmasına kaldı .



Star Gazete