Drogba Brezilya maçına bileniyor

Dünya Kupası 2010 Güney Afrika turnuvasında Fildişi Sahili oyuncusu Didier Drogba'nın sakatlığının geçtiği ve Brezilya maçında sahada olacağı açıklandı. Japonya ile oynanan maçta talihsizce bileğinden sakatlanarak Dünya Kupası ilk maçı olan Portekiz maçında oynayamayan Drogba Brezilya maçında sahada olacağını açıkladı...

Drogba Brezilya maçına bileniyor
  Dü ; nya Kupası 2010 Gü ; ney Afrika turnuvasında Fildişi Sahili oyuncusu Didier Drogba ' nın sakatlığının geç ; tiği ve Brezilya maç ; ında sahada olacağı aç ; ıklandı . Japonya ile oynanan maç ; ta talihsizce bileğinden sakatlanarak Dü ; nya Kupası ilk maç ; ı olan Portekiz maç ; ında oynayamayan Drogba Brezilya maç ; ında sahada olacağını aç ; ıkladı . . .

Fildişi Sahili ' nde 0-0 biten Portekiz maç ; ında oyuna sonradan giren başarılı santrfor Didier Drogba , kendisini iyi hissettiğini ve Brezilya maç ; ında sahada olabileceğini aç ; ıkladı .

Maç ; tan sonra mixed zone ' da Goal . com muhabiri Ewan Macdonald ' a aç ; ıklamalarda bulunan Drogba , ' Ben hazırım . Brezilya maç ; ı iç ; in ö ; nü ; mde beş gü ; n var . Bu sü ; re zarfında eksiklerimi giderip daha iyi olacağıma eminim . Bugü ; n yedek başlamam teknik direktö ; rü ; mü ; zle ortaklaşa aldığımız bir karardı . Oyuna sonradan girdim ve elimden geleni yaptım . Galip gelemedik ancak alınan bu beraberlik bizim iç ; in ç ; ok ö ; nemli . FIFA sıralamasında ü ; ç ; ü ; ncü ; olan bir ü ; lkeye yenilmedik! Ü ; lkemizin Dü ; nya Kupası deneyimlerini dü ; şü ; nü ; nce bunun ö ; nemini bir kez daha anlıyorsunuz ' ifadelerini kullandı .

32 yaşındaki Drogba , Japonya ile oynanan hazırlık maç ; ında kolundan sakatlanarak oyunu yarıda bırakmıştı . Goal