Doğuş Simav'da Oto Araçlarını Tanıttı

Doğuş Oto Pazarlama Tic

  Doğuş Oto Pazarlama Tic . A . Ş . Audi , VW ve Seat Marka otomobillerini Kütahya ' nın Simav ilçesinde tanıttı . Sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet Meydanı ' na konuşlanan Doğuş Oto Pazarlama Tic . A . Ş . ' ye ait 9 araca vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi . Akşam saatlerine kadar süren tanıtım programı kapsamında 75 dolayındaki vatandaş araçlarla test sürüşüne katıldı . Araçlarla ilgili bilgiler alan Simavlılar Audi , VW ve Seat Marka otomobillere hayran kaldılar .
Tanıtım programıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Doğuş Oto Bursa Bölge Müdürü Gürol Eren , araçlarımızı görmek için Bursa ' ya gelemeyen ya da işlerinin yoğunluğundan dolayı fırsat bulamayan vatandaşlara istedikleri araçları kullanma imkanı sağladıklarını söyledi .
Simav ' da yaklaşık 75 kişinin test sürüşü yaptığını ve oldukça memnun olduklarını dile getiren Ergen , " Vatandaşların ilgisinden oldukça memnunuz . Araçlarımızın çoğunda kampanya var . Araçlarımızın fiyatı 30 bin 600 Türk Lirası ile 55bin Euro arasında değişiyor . Dileyen müşterilerimize de araçlarıyla takas etme fırsatı sunuyoruz " dedi .