Daum gelmeden mesajını ulaştırdı

Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshetmek istediği Christoph Daum, 6 milyon Euro'yu bulan tazminatından vazgeçmeye niyetli değil. Trabzonspor maçından sonra Fenerbahçeli bir yönetici...

 

Fenerbahçe ' nin sözleşmesini feshetmek istediği Christoph Daum , 6 milyon Euro ' yu bulan tazminatından vazgeçmeye niyetli değil . Trabzonspor maçından sonra Fenerbahçeli bir yönetici tarafından tehdit edildiğini ileri süren Daum , Sarı-Lacivertli yönetimden kendisine gelen taleplere de direneceğini söyledi .

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum , tatilden dönüp Sarı-Lacivertli yönetimle görüşmeden önce mesajını ulaştırmayı başardı . 6 milyon Euro ' yu bulan tazminatından asla vazgeçmeyeceğinin sinyalini veren Alman çalıştırıcı , şampiyonluğun kaybedildiği Trabzonspor maçından sonra Fenerbahçeli bir yönetici tarafından tehdit edildiğini de öne sürdü .
Sarı-Lacivertlilerin karşılıklı anlaşarak görevine son vermeyi planladığı Daum , yönetimin başını daha çok ağrıtacağa benziyor . Sportif Direktör Aykut Kocaman ' ın yeni görevini Alman çalıştırıcı ile yaşanan sözleşme krizi nedeniyle resmen açıklayamayan Fenerbahçe , futbolcu transferi ve hazırlık kampı gibi çabuk karar verilmesi gereken konularda da rahat hareket edemiyor . Yaklaşık bir aydan beri tatilde olan Daum , bağırsaklarından ameliyat olmasını da bahane gösterip kendisine ulaşmaya çalışan yöneticileri reddediyor . Ancak yarın İstanbul ' a geleceğini ifade eden Alman teknik adam , ülkesinden bazı Türk gazetecilere ulaşarak adeta Fenerbahçe yönetimini topa tuttu .
Yönetimden gelen taleplere direneceğini belirten Daum ' un , Fanatik Gazetesi ' nden Mehmet Demircan ' a kısa mesaj göndererek konuşmaya çalıştığı ortaya çıktı . Hakkını arayacağını vurgulayan Alman hoca , bir yöneticinin kendisine " Artık işi uzatma , bu işi nazikçe çözelim . Buna yanaşmazsan , yeni sezonda Fenerbahçe ' de kalmak için direnirsen , bu ailen ve senin için iyi olmaz . " dediğini aktardı .
Dedikodulara inanmak istemediğini kaydeden tecrübeli teknik direktör , şöyle konuştu : " Geleceğimle ilgili kararı Başkan Aziz Yıldırım ' dan duymak istiyorum . Önümüzdeki sezon kalırsam tecrübemle Fenerbahçe ' nin şampiyon olması için çalışırım . Geçen sezon takımla ilgili personel konusunda tam yetkili değildim . Bu konuda yeni sezon öncesi yetkiler konusunda sabit bir karar verilmeli . "
Dzsudzsak ' tan sonra Gera iddiası
Fenerbahçe ' nin , Dzsudzsak ' tan sonra şimdi de İngiltere ' nin Fulham takımında forma giyen bir başka Macar futbolcu Zoltan Gera ' yı transfer etmek istediği iddia edildi . Macaristan ' ın spor gazetesi Nemzetisport ' Fenerbahçe , Gera ' yı gözüne kestirdi ' başlığıyla verdiği haberde , Fenerbahçe ile Fulham arasında transfer görüşmelerinin başladığını yazdı . Premier Lig ve Avrupa Ligi ' nde attığı gollerle yıldızlaşan Gera ' nın , F . Bahçe ' de oynayabileceğini söylediği öne sürüldü .

Zaman