Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Türk Telekom, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ürdün Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanı Marwan Juma'a ile Suriye Telekomünikasyon Bakanı Emad Sa

Türk Telekom, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ürdün Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanı Marwan Juma'a ile Suriye Telekomünikasyon Bakanı Emad Sabouni'nin de katılacağı toplantıyla yeni işbirliğini açıklayacak. (09.30)

Türk İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu'nun (TUSKON) tertip ettiği 'Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü' başlıklı organizasyon yapılacak.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli'nde GOSB - Tadım Jale Yücel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini ziyaret ederek, GOSB Bölge Müdürlüğü'nde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanları ve Bölge Müdürleri İle toplantı yapacak (12.30 - 14.30)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Eskişehir'de çeşitli açılış ve törenlere katılacak, Vali mehmet Kılıçları ziyaret edecek. ( 10:30 -17:00)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker Rixos Grand Otel'de Tarım ve Kırsal Kakınmayı Destekleme Kurumu'nun lansman törenine katılacak (10.15)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu DSİ Konferans Salonu'nda Küresel Isınma Kurultayı'na katılacak (09.30)

DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP Genel Merkezi'nde, İşçi Partisi Genel Başkanvekili Mehmet Bedri Gültekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Cengiz'i kabul edecek (17.00)

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret edecek. (16.00)

Karayolları Trafik Güvenlik Kurulu'nun 112. toplantısı Emniyet Genel Müdürlüğü Dikmen Binası'nda yapılacak (14.00)

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel 100. Yıl Çarşısı İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda İl Koordinasyon Toplantısı'na başkanlık edecek (14.00)

Özbekistan Başbakanlığı Bakanlar Kurulu Sektör Temsilcisi Furkat Rahimov başkanlığındaki 20 kişilik Özbekistan heyeti, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar'ı ziyaret edecek. (11.00)

İzmir Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Gürhan Acar, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar'ı ziyaret edecek. RUTİN (14.00)

İzmir Valisi Cahit Kıraç, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konsey Üyesi Zeljko Komsıc ve Fahri Konsolos Kemal Baysak'ı ardından da Özbekistan Tekstil Sanayi Heyetini kabul edecek. (14.00-15.30)

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Schuster, basın karşısında resmi imzayı atacak. (14.00)

2010 Dünya Kupası'nda H Grubu'nda Honduras-Şili ve İspanya - İsviçre, A Grubu'nda ise Güney Afrika - Uruguay maçları oynanacak. (14.30 - 17.00 - 21.30)

MKE Ankaragücü'nde Saray Spor Tesisleri'nde Polonya Milli Takım oyuncusu Mechel Zewlakow ile sözleşme imzalanacak (13.00)

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları takip ediliyor.