Ak Partili Vekillerden Müjde 'Fethiye Sosyal Hizmetler İlçe Binasına Kavuşuyor'

AK Parti Muğla Milletvekilleri, Fethiye İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü açılması konusunun bakanlık onayından çıktığını ve çok yakında bu kurumun kaymakamlık binasında hizmete başlayacağını söylediler

AK Parti Muğla Milletvekilleri, Fethiye İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü açılması konusunun bakanlık onayından çıktığını ve çok yakında bu kurumun kaymakamlık binasında hizmete başlayacağını söylediler.
Muğla'ya olan uzaklığı ve nüfusunun yoğunluğu sebebiyle Fethiye'den Muğla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne yapılan müracaatlardaki yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Ak Parti Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Yüksel Özden ve Dr. Mehmet Nil Hıdır, uzun süreden beri devam eden Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün hizmet binası hakkında çalışmaların olumlu bir şekilde sonuçlandığı müjdesini verdiler. Bakanlık onayı alınan İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün Kaymakamlık binasında hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.
Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman ilçelerine yapılan müracaatların da Fethiye'de değerlendirileceğini belirten Ak Parti Muğla Milletvekilleri, bu şekilde hizmetlerin daha hızlı ve daha seri bir şekilde yerine getirilmesine katkısı olacaktır dediler. Fethiye'de Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı olan Erkek Yetiştirme Yurdu, Huzurevi, Kadın Konukevi, Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezinin mevcut olduğunu, ayrıca Özel Çocuk Kulübü, 11 Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi bulunduğunu belirten Ak Parti Muğla Milletvekilleri Özden ve Nil Hıdır, Muğla İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden gönderilen müracaatların İlçede kurulacak olan Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde değerlendirileceğini söylediler. Fethiye'ye geçtiğimiz günlerde ziyarette bulunan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf da Fethiye'de Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binasına ihtiyacı olduğunu belirtmişti.