Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Türkiye genelinde yapılan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda AGİAD İlköğretim Okulu erkekler, Özel Göndoğdu İlköğretim Okulu ise Yıldızlar Erkekler de şampiyon oldu

  Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB ) tarafından Türkiye genelinde yapılan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası ' nda AGİAD İlköğretim Okulu erkekler , Özel Göndoğdu İlköğretim Okulu ise Yıldızlar Erkekler de şampiyon oldu .
Ankara ' da yapılan şampiyonada dereceye giren öğretmen , öğrenci ve okullara Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat , düzenlen törenle ödüllerini verdi .
Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ödül törenine Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan , İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat , İlçe müdürleri , şube müdürleri , okul müdürleri , öğretmen ve öğrenciler katıldı .
Halk oyunları gösterileri ile başlayan programda konuşan Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Kamil Akman , başarılı olan okulları kutladı ve bu ödül töreninin diğer okulları da teşvik edeceğini belirtti .
İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ise yaptığı konuşmada Çukurova ilçesinin çok başarılı bir ilçe olduğunu söyleyerek bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür etti .
Adana ' dan şampiyonaya katılan toplam 52 okul , 640 öğrenci ve 88 öğretmen ödül aldı .