Kudaka'dan İha'ya Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Rıfat Altan, projeleri hakkında bilgi verdi.

İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez'i ziyaret eden KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan, projeleri hakkında bilgi verdi. Altan, Anadolu Zirvesinde Uluslarası Tanıtım ve İşbirliği Buluşması düzenleyeceklerini ve buluşma toplantısında, Erzurum'dan, Erzincan'dan, Bayburt'tan ve uluslararası çapta iş adamlarıyla bir araya geleceklerini belirtti.
KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan, bu toplantıda Erzurum, Erzincan, Bayburt ve bölgedeki yatırım alanlarının imkanlarının tanıtımının yapılması işbirliğine yönelik adımların atılmasına zemin sağlanması çalışmalarını yapılacağını dile getirdi.
Genel Sekreter Rıfat Altan, "Organizasyonumuz için Valilikler, .Kaymakamlıklar, Belediyelerden, Atatürk Üniversitesi, DASİDEF, MÜSİAD, Sanayi ve Ticaret odaları ve UNİVERSİADE 2011 Genel Koordinatörlüğü ile işbirliği yapacağız. Toplantıda bin 500 adet flash bellek dağıtacağız. Bu flash belleklerde bölge tanıtım videosu, 2011 tanıtım videosu, bölgenin yatırım olanakları sunumu, bölgemize yönelik teşvik sistemi, firmaların tanıtım reklamları bulunacak. Böylece hem bölgemizi hem ajansımızı en iyi şekilde tanıtarak bu bölgeye yönelik yatırımların yapılması için çaba sarf edeceğiz" diye konuştu.
Ayrıca TUSKON tarafından İstanbul'da Uluslararası çapta düzenlenmekte olan organizasyona katılacaklarını belirten Altan, bu toplantıda bölgeyi ve KUDAKA'yı tanıtmak için stant açacaklarını kaydetti.