Gençlerbirliği'nde Transfer...

-GENÇLERBİRLİĞİ'NDE TRANSFER... -BAŞKENT EKİBİ, ARNAVUT STOPER DEBATİK CURRİ İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI (FOTOĞRAFLI) ANKARA (A.A)  - 15.06.2010

  -GENÇLERBİRLİĞİ ' NDE TRANSFER . . .
-BAŞKENT EKİBİ , ARNAVUT STOPER DEBATİK CURRİ
İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

( FOTOĞRAFLI )

ANKARA ( A . A ) - 15 . 06 . 2010 - Gençlerbirliği , dış transferde Arnavut stoper Debatik Curri ile 3 yıllık sözleşme imzaladı .
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri ' ndeki imza törenine , Curri ' nin yanı sıra basın sözcüsü Muammer Akyüz ve kulüp genel müdürü Zafer Önder İpek katıldı .
Törende konuşan Muammer Akyüz , Gençlerbirliği ' nde transferin bitmeyeceğini vurgulayarak , ' Bizde transfer dönemi yok . 12 ay , günde 24 saat transfer çalışmalarımız devam ediyor . Takımımızın daha üst seviyede oynayabilmesi için bu sene özellikle yabancı konusunda uzun zamanlı çalışmalar yaptık . Bize faydalı olacağına inandığımız birçok oyuncuyu transfer ediyoruz . Bunlardan bir tanesi de Curri . Listemizde olan futbolcu uzun zaman takip edildi . 29 kez Arnavut Milli Takımı ' nda oynadı . Gençlerbirliği ' ne uzun yıllar hizmet edecektir . Transfer hiç bitmez . Hedefimizdeki oyuncuların çoğunu transfer ettik diyebiliriz ' diye konuştu .
Ukrayna ' nın Vorsklo Poltova ' dan transfer edilen 26 yaşındaki stoper Debatik Curri de yaptığı konuşmada , Gençlerbirliği ' nde olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek , ' Çok mutluyum . Yüzde yüz başarılı olacağım . Bu kulübe gelmekten çok mutluyum . Defansın ortasında oynuyorum ama solda da oynayabiliyorum ' dedi .
Bu arada , Curri ' nin kulübüne 400 bin Avro bonservis bedeli , kendisine de yıllık 200 bin Avro ödeneceği öğrenildi .
( KİB-GKH )

15 . 06 . 2010 12 : 15 : 41