Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Mecliste siyasi partilerin grup toplantıları gerçekleşecek. Meclis'de sırasıyla MHP, AK Parti, BDP ve CHP grup toplantıları olacak. (10.30 - 11.30 -

Mecliste siyasi partilerin grup toplantıları gerçekleşecek. Meclis'de sırasıyla MHP, AK Parti, BDP ve CHP grup toplantıları olacak. (10.30 - 11.30 - 12.30 - 13.30)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay Bakanlıkta Senegal Dışişleri Bakanı Madicke Niang ile Görüşecek ve Türkiye-Senegal Yatırımların karşılıklı Teşviki ve Korunması Anlaşması'nı imzalayacak. (10.00 - 10.45)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu Başkent Öğretmen Evi'nde Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları 6. Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni'ne katılacak (10.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ESİAD,EGEV ve Philip Morris'ın ortaklaşa düzenlediği "Proje Ödül Töreni ve AB'ye Katılım Müzakereleri Bugün ve Yarın" konulu panele katılacak. Bağış, AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret edecek, sonrasında gündeme ilişkin basın toplantısı yapacak. (10.00 - 15.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sheraton Hotel'de İç Denetim Koordinasyon Kurulu ve Dünya Bankası'nın Ortaklaşa Düzenlediği 'Modern Kamu Yönetiminde İç Denetim Fonksiyonunun Rolü' konulu konferansına ve Dışkapı'da 2010 Yılı 'Vergi Konulu Resim, Şiir ve Afiş Yarışması' Ödül Töreni'ne katılacak (10.00 - 14.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz Kastamonu'da Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürleri Toplantısı'na katılacak (11.00)

Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Türkiye Adalet Akademisi ev sahipliği yaptığı "Kamu Yatırımları İçin Arazi Edinimi ve Kamulaştırma" konulu uluslararası sempozyum Ankara Ramada Plaza Otel'de düzenleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi (PM) Üyesi Gürsel Tekin, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan atama ve kendisine önerilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeliğine ilişkin basın toplantısı yapacak. (12.00)

'AK Parti ve Gülen'i bitirme planı' olarak gündemde yer alan Kafes Eylem Planı soruşturmasıyla ilgili hazırlanan iddianamede yer alan 3'ü tutuklu 33 sanığın yargılanmasına İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak. (09.00)

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nun (TUSKON) düzenlediği 'Türkiye - Dünya Ticaret Köprüsü'nün ikincisi Haliç Kongre Merkezi'nde yapılıyor. Organizasyona 7 kıtadan 2 bin 200'ü yabancı 2 bin 300'ü Türk toplam 4 bin 500 iş adamı katılıyor.

Erzurum'da Ermeni çeteleri tarafından katledilen Türklere ait mezarlarla ilgili Tepeköy'de kazı yapılacak. (07:00)

Adana Valiliği, harp malülü gaziler ile şehit yakınlarına devlet övünç madalyası ve beratları verecek. (16.00)

Trabzon Belediyesi'nce ile kazandırılan 750 kişilik "Kızıltoprak" isimli gezi gemisinin tanıtımı için Faroz Limanı'nda basın toplantısı düzenlenecek. (10.00)

Trabzon İl Koordinasyon Kurulu, 2010 yılı ikinci toplantısını Valilik A Toplantı Salonu'nda yapacak.(14.00)

Dünya Kupası'nda; Yeni Zelanda-Slovakya, Fildişi Sahili-Portekiz, Kuzey Kore-Brezilya maçları oynanacak.

Üsküdar Belediyesi'nin Engelliler Yaz Spor Açılış töreni (11.00)

TFF Yönetim Kurulu, Kulüpler Birliği ile toplantı yapacak (13.30)

Turkcell Süper Lig'deki kulüplerin transfer çalışmaları takip ediliyor.