Babalar Gününe Özel Kampanyalar Dikkat Çekiyor

Mağazalar, birbirinden şık hediye seçeneklerini Babalar Günü'ne özel indirimler ve cazip taksit olanaklarıyla sunuyor.

  Her yaşa ve her zevke hitap eden ürün seçenekleriyle , şıklık ve rahatlığı ön planda tutan Altınlar Giyim de , Babalar Günü ' ne özel kaçırılmayacak kampanyalar hazırladı . Tüm Altınlar Giyim Mağazalarında geçerli olan kampanyalar kapsamında müşterilere birçok reyonda yüzde 30 indirimler ve imalat fiyatına alış- veriş yapma olanakları sağlanıyor .
Babalar Günü ' ne özel fırsat imkanlarının sağlandığı kampanyaların Haziran ayı sonuna kadar süreceğini ifade eden Altınlar Giyim Balıklı Mağaza Müdürü Cuma Altan , " Bu özel gün nedeniyle 2010 yaz koleksiyonumuz içerisinde bulunan Ziya takım elbiselerini 99 Türk lirası gibi özel bir rakamla satışa sunduk . Babalara rahat bir yaz geçirme şansı tanıyan bu takım elbiselerimizden alan tüm müşterilerimize ayrıca birer adet gömlek ve kravat da hediye ediyoruz " dedi .
Babalar Günü ' ne özel indirimlerin ve taksit kolaylıklarının sadece takım elbiselerle sınırlı olmadığını belirten Altan , " Babalar günü kampanyalarımız arasında ayakkabı ve gömlek seçeneklerimizde bulunuyor . Müşterilerimiz , Polaris , Dockers ve Flogart gibi marka ayakkabıları yüzde 30 indirimlerle alabilecekleri gibi gömlek reyonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan düz dakron erkek gömlekleri de sadece 9 liradan hediye tercihlerinin arasına katabilecekler " diye konuştu .
Altan , ayrıca Altın Kart Müşterilerinin de özel indirim seçenekleriyle Altınlar Giyim Mağazalarında bulunan yüzlerce ürün arasından babalarının zevkine uygun hediyeyi , uygun fiyatlarla alabileceğini ve tüm alışveriş yapan Altın Kart müşterilerine haziran ayı boyunca çekilişsiz kurasız sürpriz hediyeler verileceğini sözlerine ekledi .