Aydınlı İşadamlarına Bulgaristan Ve Romanya'daki Yatırım İmkanları Anlatılacak

Aydın Ticaret Borsası (ATB) ve EGE İhracatçı Birlikleri ve İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi (İGEME) işbirliği ile Aydınlı işadamlarına Bulgaristan ve Romanya'daki yatırım ve ticaret imkanları anlatılacak

Aydın Ticaret Borsası (ATB) ve EGE İhracatçı Birlikleri ve İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi (İGEME) işbirliği ile Aydınlı işadamlarına Bulgaristan ve Romanya'daki yatırım ve ticaret imkanları anlatılacak.
Aydın Ticaret Borsası (ATB) ve EGE İhracatçı Birlikleri ve İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi (İGEME) işbirliği ile 18 Haziran 2010 Cuma günü 14.00-17.00 saatleri arasında Aydın Ticaret Borsası 7. Kat Konferans Salonunda "Bulgaristan ve Romanya Yatırım ve Ticaret İmkanları Semineri" düzenlenecek
Seminerde katılımcılara Bulgaristan ve Romanya ekonomisi ve pazarı, Bulgaristan ve Romanya ile başarılı ticari ilişkilerin nasıl kurulabileceği, Bulgaristan ve Romanya'da pazar geliştirme stratejileri, Bulgaristan ve Romanya'nın bankacılık ve finans sistemi, Bulgaristan ve Romanya pazarı ile ilgili tavsiyeler hakkında katılımcılara bilgiler verilcek.
Seminere Sofya eski Ticaret Müşavir Çetin Yılmaz ve Bükreş eski Ticaret Baş Müşaviri Necati Yılmaz konuşmacı olarak katılacak.