Erol Atar - Aysu Baceoğlu Dostluğu

Kuşadası'nda, hafta sonu gece hayatına Erol Atar - Aysu Baceoğlu dostluğu damga vurdu. Kuşadası'na gelen Aysu Baceoğlu, gündüz denize girdi gece eğlencenin keyfini her yönüyle yaşadı.

  Ünlü fotoğrafçı Erol Atar ' ın davetlisi olarak Kuşadası ' na gelen şarkıcı Aysu Baceoğlu , Kuşadası gecelerine hızlı girdi . Erol Atar ile birlikte gündüz denize girip deniz , kum ve güneşin keyfini doyasıya yaşayan Aysu Baceoğlu , gece neredeyse tüm Kuşadası ' ndaki bar ve diskoları gezip eğlencenin keyfini doyasıya yaşadı . Kuşadası gecelerinde Erol Atar ve yakın arkadaşları ile attığı turu Kaleiçi ' ndeki Heaven Bar ' da noktalayan Aysu Baceoğlu burada hem eğlendi hem de tatilcileri eğlendirdi . Eğlencenin ritmine
dayanamayan şarkıcı Aysu Baceoğlu daha sonra sahneye çıkarak Heaven Bar müdavimlerine kendi şarkılarını seslendirdi . Gördüğü ilgi karşısında iyice mest olan Aysu Baceoğlu , " Kuşadası ' nı çok seviyorum . Geçen yıllarda sürekli geliyordum . Kuşadası ' nı çok özlemişim . Müthiş bir değişim var . Özellikle gece hayatı tam istediğim ortama sahip . Bundan sonra Kuşadası ' na daha sık geleceğim " dedi .